Praktisk plejesæt fra Finish Line hvor det mest nødvendige i forbindelse med rengøring og smøring er samlet i en pakke. Anvendelse Finish Line Wet Lube: Hvis denne olie anvendes under tørre eller støvede forholde, så anbefa…
Læs mere
Vejl.: 199,00
DKK 145,00
Vi afsender i dag* Bestil inden kl. 19.00 (weekend 14.00)
Prismatch Prismatch på alle varer
Opnå gratis fragt Fri fragt*
ved 299,-
'

Praktisk plejesæt fra Finish Line hvor det mest nødvendige i forbindelse med rengøring og smøring er samlet i en pakke.

Anvendelse Finish Line Wet Lube:

Hvis denne olie anvendes under tørre eller støvede forholde, så anbefales det at man aftørrer kæden for overskydende olie inden brug, for at undgå at den tiltrækker for meget snavs. Siden denne olie kom på markedet er den blevet det mest foretrukket smøremiddel blandt mange professionelle under Off Road forholde på grund af dens evne til at være vedholdende selv under ekstreme våde betingelser og under salt luftige kyststrækninger. Olien er også at anbefale til bevægelige dele på cyklen da den giver en ultimativ smøreevne og beskyttelse, det vil dog kræve en hyppigere rengøring.

Specifikationer

  • Finish Line Cross Country Wet Lube
  • Drypflaske med 120 ml.

Miljø:
Olien er biologisk nedbrydelig, da den består af mellem 20 og 60 % basisolier og vil nedbrydes inden for 28 dage når den kommer i kontakt med jord-bårne bakterier. Olien er ikke giftig når den anvendes i de mængder den er tilsigtet og indeholder ikke nogle kræftfremkaldende eller farlige luftforurenende ingredienser. Olien overholder alle miljøregler i Europa når den anvendes som tiltænkt.

Anvendelse Bike Wash
Brug Bike Wash fra Finish Line for at lette rengøring af din cykel. Med denne cykelvask er det slut med at skrubbe og skure og bruge en masse kræfter, når cyklen skal rengøres. Med denne Bike Wash Finish Line kan du hurtigt og nemt få rengjort din cykel, samtidig beskytter Bike Wash alt metal og aluminium på cyklen.
Brug væsken over de snavsede dele, lad det sidde lidt og skyl efter med vand eller brug en klud til at tørre efter med. Bike Wash kan du bruge til at rengøring af alle steder på cyklen. Sadel, bremser, styrbånd, hjul og alle typer af stel (også karbon og aluminium) kan rengøres med denne cykelvask.

Specifikationer

  • Finish Line Bike Wash 120 ml.
  • Miljøvenlig og biologisk nedbrydelig
  • Kan anvendes indendørs og udendørs

Sikkerhed
Super Bike Wash og State of The Art samarbejder om at skabe effektive og miljøvenlige rengøringsmidler. Super Bike Wash er ugiftigt og opfylder de højeste let bionedbrydelige standarder. Produktet kan sikkert og uden risiko bruges indendørs eller udendørs.

Anvendelse Multi degreaser
Denne Eco Tech2 degreaser har 100 % biologisk nedbrydelige opløsningsmidler og kan anvendes til affedtning af kæder, tandhjul, for- og bagskifter, gummi, plastkomponenter, dele med O ringe og pakninger. Rengøringen klares hurtigt og den mindre tid, der bruges på rengøring giver dig mere tid til cykling. Efter anvendelse er der ikke behov for at efter skylle med vand.

Specifikationer

  • Finish Line Multi Degreaser
  • Spray flaske med 120 ml.

EAN: 5707965234659

Ingen anmeldelser af dette produkt.