1 anmeldelser
Denne Brunox® Top Lock låsespray er uundværlig i ethvert værksted. Olien kan hjælpe dig med ethvert problem med låse, beslag, hængsler og lignende, idet den kan smøre besværligheder helt ned til -54°. Du får både en gennemtræ…
Læs mere
Vejl.: 69,00
DKK 69,00
På lager
Vi afsender i dag* Bestil inden kl. 19.00 (weekend 14.00)
Opnå gratis fragt Fri fragt*
ved 299,-
Spørgsmål? Ring på 39 40 31 31 eller skriv til info@cykelpartner.dk
'

Denne Brunox® Top Lock låsespray er uundværlig i ethvert værksted. Olien kan hjælpe dig med ethvert problem med låse, beslag, hængsler og lignende, idet den kan smøre besværligheder helt ned til -54°. Du får både en gennemtrængende olie, et smøremiddel og en kontaktspray, når du køber Brunox® Top Lock.

Anvendelse
Brunox® olien har mange anvendelsesmuligheder, du kan blandt andet anvende denne låsespray til cykellåse, dørlåse eller billåse. Den virker også som kontaktolie, for eksempel kan den på bilen anvendes mellem poler og klemsko som en kontaktspray, således at disse to konnekter bedre. Brunox® er både en gennemtrængende olie, et smøremiddel og en kontaktspray.

Specifikationer

  • Indhold: 100 ml.
  • Gennemtrængende olie
  • Smøremiddel
  • Kontaktspray
  • Virker helt ned til -54°

Kvalitetsniveau
Brunox® Top Lock fastholder, smører og beskytter låse, hængsler og beslag på op til -54°. Brunox indeholder ikke silikone, teflon (PFTE) eller grafit og dermed er olien ideel til installering, vedligeholdelse og reparationer af din cykel, herunder beslag, låse, hængsler mm.

Vedligeholdelse
Denne spray kræver ingen vedligeholdelse, men vi anbefaler at du opbevarer den stående, på et tørt sted og at den ikke står i direkte sollys.

 

 

EAN: 7610567953065

11-04-2019