Muc-Off har udviklet en speciel kædespray, der kan leve op til alle de udfordringer der måtte komme ved brug af en El-cykel. Kædesprayen er lavet med en unik formel, der sætter høje standarder for en beskyttelse mod korrosion…
Læs mere
Vejl.: 139,00
DKK 118,00
På lager
Vi afsender i dag* Bestil inden kl. 19.00 (weekend 14.00)
Opnå gratis fragt Fri fragt*
ved 499,-
Spørgsmål? Ring på 39 40 31 31 eller skriv til info@cykelpartner.dk
'

Muc-Off har udviklet en speciel kædespray, der kan leve op til alle de udfordringer der måtte komme ved brug af en El-cykel. Kædesprayen er lavet med en unik formel, der sætter høje standarder for en beskyttelse mod korrosion og metal mod metal. Den holdbare beskyttelse kan matche enhver kæde til el-cykel, hvor den desuden vil kunne give en alsidig beskyttelse under ethvert klima.

Anvendelse
E-Bike All Weather fra Muc-Off giver din kæde til El-cykel den nødvendige beskyttelse således, at det kan blive en fryd at cykle på sin El-cykel. Kædesprayes påføres blot efter en let rengøring af kæden, hvor det påføres mens pedalerne drejes den anden vej. Det overskydende væske fra sprayen kan nemt tørres væk med en klud.

Specifikationer

  • Indhold: 250 ml
  • Lang holdbarhed
  • Syntetisk formel
  • Særligt udviklet til El-Cykler
  • Kan bruges til både MTB og Pendler cykler.

Kvalitetsniveau
Muc-Off tilbyder en nødvendig service til din cykel således, at du altid kan køre med et optimalt niveau, hvor alle cyklens dele er rene og funktionelle. Dette har grobund i unikke formler og nytænkende teknologier, der alle virker efter rytterens bedste. Kunden kan derfor være tryg ved køb af produkter, hvor andre amatører og professionelle også har haft den samme oplevelse.

EAN: 5037835207729

Ingen anmeldelser af dette produkt.