Varenummer: WL0082501

Finish Line - Cross Country Wet - 240 ml drypflaske - Grøn


.
119 DKK / STK
95,20 DKK ekskl. moms
 •  
 • Denne olie er en høj viskositet og syntetisk olie og anbefales som våd smøremiddel til våde forhold og langdistance cykling.

  Finish Line Wet Lubbricant - Cross Country Lube er den mest holdbare og mest vandafvisende af alle Finish Line olier.

  Anvendelse:

  Hvis denne olie anvendes under tørre eller støvede forholde, så anbefales det at man aftørrer kæden for overskydende olie inden brug, for at undgå at den tiltrækker for meget snavs. Siden denne olie kom på markedet er den blevet det mest foretrukket smøremiddel blandt mange professionelle under Off Road forholde på grund af dens evne til at være vedholdende selv under ekstreme våde betingelser og under salt luftige kyststrækninger. Olien er også at anbefale til bevægelige dele på cyklen da den giver en ultimativ smøreevne og beskyttelse, det vil dog kræve en hyppigere rengøring.

  Specifikationer

  • Finish Line Cross Country Wet Lube
  • Drypflaske med 240 ml.

  Miljø:

  Olien er biologisk nedbrydelig, da den består af mellem 20 og 60 % basisolier og vil nedbrydes inden for 28 dage når den kommer i kontakt med jord-bårne bakterier. Olien er ikke giftig når den anvendes i de mængder den er tilsigtet og indeholder ikke nogle kræftfremkaldende eller farlige luftforurenende ingredienser. Olien overholder alle miljøregler i Europa når den anvendes som tiltænkt.

 • Brand Finish Line
  Vandafvisende Ja
  EAN 5707965233782