Finish Line har udviklet denne Dry Lube Teflon olie på spray, som et smøremiddel til tørre vejrforhold. Finish Line Dry Lube olien er mælkehvid, hvilket gør det nemmere for dig at se, om k&ael…
Læs mere
Tilbudet udløber 04-10-2020
Vejl.: 119,00 Før 99,00
DKK 75,00
Ikke på lager
OBS: Forventet levering: Leveringstid ukendt
(Grundet øget global efterspørgsel oplever vi desværre leveringsudfordringer hos flere af de store producenter)
Få mail ved hjemkomst
Vi afsender i dag* Bestil inden kl. 19.00 (weekend 14.00)
Prismatch Prismatch på alle varer
Opnå gratis fragt Fri fragt*
ved 299,-
'

Finish Line har udviklet denne Dry Lube Teflon olie på spray, som et smøremiddel til tørre vejrforhold. Finish Line Dry Lube olien er mælkehvid, hvilket gør det nemmere for dig at se, om kæden er smurt på alle led. Olien er perfekt til støvede forhold, da den ikke tiltrækker snavs som andre olier.

Anvendelse
Denne olie på spray henvender sig til on- og off-road, og er særlig anvendelig under tørre eller støvede forhold. Yderligere er Dry Lube Teflon med til at forbedre kædens ydeevne under våde forhold. Udover at smøre kæden, kan denne olie også bruges til smøring af cyklens bevægelige dele som inkluderer for- og bagskiftere.

Specifikationer

  • Finish Line Dry Lube Teflon
  • Indhold: 244 ml
  • Farve: Rød
  • Olie farve: Mælkehvid
  • Spray
  • Til tørre vejrforhold

Kvalitetsniveau
Da Dry Lube Teflon olien består af 60 % basisolie, hører de under kategorien let biologisk nedbrydelig. Olien vil derfor nedbrydes inden for 28 dage, når den kommer i kontakt med jord-bårne bakterier.

EAN: 036121710405

Ingen anmeldelser af dette produkt.