1 anmeldelser
Morgan Blue Rolls Pro hverdags cyklen bedste ven, en fantastisk olie til de bevægelige dele og kæden. Indeholder ekstra klæbende & syntetiske tilsætningsstoffer for at opnå en reduktion af friktion, et glattere gear skifte, e…
Læs mere
Vejl.: 129,00
DKK 129,00
På lager
Vi afsender i dag* Bestil inden kl. 19.00 (weekend 14.00)
Opnå gratis fragt Fri fragt*
ved 499,-
Spørgsmål? Ring på 39 40 31 31 eller skriv til info@cykelpartner.dk
'

Morgan Blue Rolls Pro hverdags cyklen bedste ven, en fantastisk olie til de bevægelige dele og kæden. Indeholder ekstra klæbende & syntetiske tilsætningsstoffer for at opnå en reduktion af friktion, et glattere gear skifte, en længere smøre-tid. De behandlede overflader glider glat, mere lydløst, og hurtigere.

Anvendelse
Brug Rolls pro til at smøre kæden, gear og andre bevægelige dele. Kædeolien trænger straks ind og løber ikke af kæden, når den anvendes. Velegnet til brug efter at have rengjort kæden og gear med Morgan Blue Chain Cleaner.
Tørt vejr: brug ​​en begrænset mængde (læg det på mens du kører kæden rundt 1 gang rundt.), for at forhindre kæden bliver beskidt.
Regnfulde vejr: brug rigeligt (læg det på mens du kører kæden 4 gange rundt).

Specifikationer

  • Effektiv i en lang periode.
  • Fremragende vedhæftning på metalliske overflader.
  • Modstår høj hastighed slynge-off.
  • Forhindrer slid og forlænger levetiden på de smurte dele.
  • Bruges forår og vinter

Kvalitetsniveau
Som med andre produkter fra Morgan Blue, får du her et produkt i absolut topkvalitet. Ikke overraskende bruges Morgan Blues produkter ca. 17 professionelle cykelhold.

 

EAN: 36155187

09-07-2018
God olie. Holder længe og smøre godt