5 anmeldelser
Du får her en varefaktatestet og forkringsgodkendt ringlås til fastmontering på din cykel. Abus Amparo 485 CL er en lås, der med sit brede og kompakte design kan sidde på mange cykler, hvor det e…
Læs mere
Vejl.: 249,00
DKK 199,00
På lager
Vi afsender i dag* Bestil inden kl. 19.00 (weekend 14.00)
Prismatch Prismatch på alle varer
Opnå gratis fragt Fri fragt til pakkeshop
'

Du får her en varefaktatestet og forkringsgodkendt ringlås til fastmontering på din cykel. Abus Amparo 485 CL er en lås, der med sit brede og kompakte design kan sidde på mange cykler, hvor det eller kan være svært at få plads til en fastmonteret lås.

Anvendelse
Denne forsikringsgodkendte Amparo 485 CL lås er forsynet med slidser, der er beregnet til, at låsen monteres på bagstellet med strips. Abus 485 Amparo CL er desuden en ekstra bred men kompakt lås. Det gør den særligt velegnet til montering på børnecykler, mountainbikes og voksencykler med lave stel, som ikke er forsynet med gevindhuller. Bøjlen kan kun aktiveres ved brug af nøgle, og derfor skal der anvendes nøgle, både når låsen åbnes og lukkes. Nøglen behøver ikke at sidde i låsen under kørsel.

Montering
Låsen fastmonteres med de medfølgende strips på cyklens bagstel. Der bruges en skruetrækker med en lige kærv på ca. 4,5 mm til fastgørelse af stripsene. Når låsen er monteret og afprøvet, kan man skære det overskydende af stripsene.

Specifikationer

  • Farve: Sort
  • Diameter på bøjle: 8,5 mm
  • Indvendige mål: 100 x 63 mm
  • 2 nøgler medfølger
  • Varefakta kontrolleret
  • Specialhærdet stål
  • Abus level 8
  • Vægt: 660 gram

Sikkerhed og kvalitet
Denne forsikringsgodkendte lås er udført i specialhærdet stål, som er svært for en tyv at ødelægge. Har du behov for nye eller flere nøgler til låsen, er der mulighed for at bestille disse, blot du har nøglenummeret, som er præget ind i nøglerne. Låsen leveres med stemplet låsebevis.

Vedligeholdelse
For at opretholde låsens nemme betjening bør låsen, med jævne mellemrum, smøres med en speciel låseolie. Låseolien finder du her. Hyppigheden af smøring er individuel afhængig af, hvor ofte låsen bruges og under hvilke forhold, 2-6 gange smøring årligt burde slå til for de fleste.

EAN: 4003318375569

25-02-2019
Låsen var fin, som forventet. Leveringen var hurtig og perfekt på alle måder. Jeg kan kun anbefale Cykelpartner.
30-11-2017
Rigtig smart løsning til en cykel hvor låsen ikke kan boltes fast. I dette tilfælde en el-cykel. Låsen sidder urokkeligt fast.
01-07-2017
God lås der kan monteres på en el-ladcykel, hvor andre standardlåse ikke rigtig passer. Nøglen kan tages ud, når cyklen ikke er låst.
21-06-2017
Er rigtig anvendelig til f.eks. en junior mountainbike. Er dog meget tung.
26-03-2017
Købte denne til min racer pendlercykel, for at se om den ringlås klarer alt slags vejr bedre end bøjlelåse(har været igennem både Abus og Basta låse der er holdt op med at virke pga sand og skidt). Den er *meget* bred til en racer og kommer næsten i vejen når jeg træder i pedalerne, men den kan godt monteres på en racer hvis man virkelig vil. Jeg ville ønske der fandtes en smallere model. Virker fint indtil videre efter den første måned. God solid kvalitet.