Denne UD Carbon flaskeholder fra PRO er exceptionelt let, idet den blot vejer 26 gram! Desuden er den lavet i et brugervenligt design, der gør det nemt at fjerne flasken og sætte den på plads i holderen igen, med én hånd, men…
Læs mere
Vejl.: 439,00
DKK 389,00
På lager
Vi afsender i dag* Bestil inden kl. 19.00 (weekend 14.00)
Opnå gratis fragt Fri fragt*
ved 299,-
Spørgsmål? Ring på 39 40 31 31 eller skriv til info@cykelpartner.dk
'

Denne UD Carbon flaskeholder fra PRO er exceptionelt let, idet den blot vejer 26 gram! Desuden er den lavet i et brugervenligt design, der gør det nemt at fjerne flasken og sætte den på plads i holderen igen, med én hånd, mens du cykler.

Anvendelse
Denne flaskeholder er kompatibel med stort set alle drikkedunke og flasker på det danske marked, da den er imponerende fleksibel. Holderen gør det muligt at placere og gribe efter flasker og drikkedunke oppefra.

Specifikationer

  • Farve Sort
  • Vægt: 26 gram
  • Materiale: UD Carbon
  • Bolthulsafstand: 60-70 mm
  • Diameter: 74 mm (Standard)
  • Passer til alle kendte runde flaskeformer udviklet til cykler
  • Brugervenligt design

Montering
Flaskeholderen monteres fast på cyklen med 2 skruer, som skrues fast i gevindbøsningerne på cyklens stelrør. Der er gevindbøsninger på langt de fleste cykler. Bolthulsafstanden kan variere, men på langt de fleste cykler er afstanden mellem 60-70 mm., som også kræves for at denne flaskeholder kan monteres på cyklen.

Kvalitetsniveau
Du får en flaskeholder i topkvalitet som er meget let med sine kun 26 gram og desuden er den meget fleksibel, og flasken kan let fjernes og isættes igen efter brug.

Vedligeholdelse
Denne flaskeholder behøver ingen større vedligeholdelse, men kan med fordel blive tørret over med en fugtig klud ved skidt og snavs.

EAN: 8717009364829

Ingen anmeldelser af dette produkt.