Fragtfri ved DKK 299,00
Prismatch
365 dages returret
39 40 31 31
Denne Triathlon flaskeholder-adapter fra PRO er designet til at blive monteret bag sadlen på din cykel. Du kan montere to flaskeholdere på denne. Flaskeholder-adapteren er meget solid, idet den er lavet i et st&ae…
Læs mere
Vejl.: 259,00
DKK 219,00
På lager
Vi afsender i dag* Bestil inden kl. 18.00
Prismatch Prismatch på alle varer
Opnå gratis fragt Fragtfri ved DKK 299,00

Denne Triathlon flaskeholder-adapter fra PRO er designet til at blive monteret bag sadlen på din cykel. Du kan montere to flaskeholdere på denne. Flaskeholder-adapteren er meget solid, idet den er lavet i et stærkt og let aluminiumsmateriale.

Anvendelse
Du kan anvende alle traditionelle flaskeholdere til denne adapter, og den kan monteres på alle almindelige sadler som anvendes på Triathlon cykler samt landevejscykler.

Specifikationer

  • Farve Sort
  • Materiale: Aluminium
  • Bolthulsafstand: 60-70 mm
  • Passer til alle almindelige flaskeholdere
  • der kan monteres to flaskeholder på denne adapter
  • Brugervenligt design

Montering
Adapteren monteres fast på begge rør undersadlen med 2 skruer i hver side. Der er gevindbøsninger bagerst på adapteren hvor de ekstra flaskeholdere kan monteres. Bolthulsafstanden kan variere, men på langt de fleste cykler er afstanden mellem 60-70 mm., som også kræves for at der kan monteres flaskeholder på denne.

Kvalitetsniveau
Du får en meget solid adapter som er lavet i aluminium og kan anvendes til to flaskeholder som monteres bag ved sadlen på cyklen

 

Ingen anmeldelser af dette produkt.