Fragtfri ved DKK 299,00
Prisgaranti
365 dages returret
39 40 31 31
PRO har med denne flaskeholder introduceret et virkelig brugervenligt design, der gør det nemt at fjerne flasken fra holderen og sætte den i igen med en hånd, mens du cykler. Du kan få flaskeholderen …
Læs mere
Vejl.: 99,00
DKK 89,00
På lager
Vi afsender i dag* Bestil inden kl. 18
Prisgaranti Prisgaranti på alle varer
Opnå gratis fragt Fragtfri ved DKK 299,00

PRO har med denne flaskeholder introduceret et virkelig brugervenligt design, der gør det nemt at fjerne flasken fra holderen og sætte den i igen med en hånd, mens du cykler. Du kan få flaskeholderen i flere lækre farver, og der er helt sikkert en, der falder i din smag.

Anvendelse
Med denne flaskeholder, kan du benytte praktisk talt alle drikkedunke og flasker, da holderen har en yderst imponerende fleksibilitet og selvjustering. Du kan placere og gribe efter flasken oppefra.

Specifikationer

  • Farve Rød/Sort
  • Vægt: 48 gram
  • Materiale: Aluminium
  • Bolthulsafstand: 60-70 mm
  • Diameter: 74 mm (Standard)
  • Passer til alle kendte runde flaskeformer udviklet til cykler
  • Brugervenligt design

Montering
Flaskeholderen monteres fast på cyklen med 2 skruer, som skrues fast i gevindbøsningerne på cyklens stelrør. Der er gevindbøsninger på langt de fleste cykler. Bolthulsafstanden kan variere, men på langt de fleste cykler er afstanden mellem 60-70 mm., som også kræves for at denne flaskeholder kan monteres på cyklen.

Kvalitetsniveau
Du får en flaskeholder i topkvalitet og med stor styrke og desuden er den meget fleksibel og flasken kan let fjernes og isættes igen efter brug.

Vedligeholdelse
Vi vil ikke anbefale nogen større vedligeholdelse af denne flaskeholder, men man kan sagtens tørre flaskeholderen over med en fugtig klud ved skidt og snavs.

Ingen anmeldelser af dette produkt.