Elite custom race er designet i hvid og sort med et hvidt logo. Flaskeholderen passer på flasker med en diameter på 74 mm., som også er de mest anvendte. Holderen er udviklet i glasfiber forstærket nylon og med justerbare ela…
Læs mere
Vejl.: 119,00
DKK 79,00
På lager
Vi afsender i dag* Bestil inden kl. 19.00 (weekend 14.00)
Opnå gratis fragt Fri fragt*
ved 499,-
Spørgsmål? Ring på 39 40 31 31 eller skriv til info@cykelpartner.dk
'

Elite custom race er designet i hvid og sort med et hvidt logo. Flaskeholderen passer på flasker med en diameter på 74 mm., som også er de mest anvendte. Holderen er udviklet i glasfiber forstærket nylon og med justerbare elastomer i gummi, som tilpasser sig efter flaskernes former og absorberer vibrationer.

Anvendelse
Flaskeholderen kan anvendes på alle cykeltyper og modellen tilbydes i en lang række af farver. Her har du virkelig muligheden for at finde den model, der passer perfekt til din cykel.

Specifikationer

  • Elite flaskeholder i glasfiber forstærket nylon
  • Model: Custom Race
  • Bolt hul afstand er 60 - 70 mm.
  • Justerbar elastomer i gummi
  • Passer til alle kendte runde flaskeformer udviklet til cykler
  • Letvægts model som kun vejer 40 gr. (+/- 10% )
  • Farve: Hvid med sort logo

Montering
Flaskeholderen skal monteres på cyklen med 2 skruer, som skrues fast i gevindbøsninger på cyklens stel rør. Der er gevindbøsninger på langt de fleste cykler. Bolt hul afstanden kan veksle. På langt de fleste cykler er afstanden mellem 60 - 70 mm. og dermed kan denne model anvendes.

Kvalitetsniveau
Elite Custom Race er absolut topkvalitet, og den anvendes af langt de fleste professionelle cykelryttere i verden.

Vedligeholdelse
Du skal ikke bekymre dig om vedligeholdelse ved denne flaskeholder, men man kan med fordel tørre holderen over med en fugtig klud ved skidt og snavs.

EAN: 8020775016909

Ingen anmeldelser af dette produkt.