Elite custom race kan anvendes til flasker på 74 mm. i diameter, som er langt den mest brugte. Flaskeholderen er designet i sort og rød med custom race logo. Flaskeholderen er fremstillet i et glasfiber forstærket nylon som e…
Læs mere
Vejl.: 119,00
DKK 101,00
På lager
Vi afsender i dag* Bestil inden kl. 19.00 (weekend 14.00)
Opnå gratis fragt Fri fragt*
ved 299,-
Spørgsmål? Ring på 39 40 31 31 eller skriv til info@cykelpartner.dk
'

Elite custom race kan anvendes til flasker på 74 mm. i diameter, som er langt den mest brugte. Flaskeholderen er designet i sort og rød med custom race logo. Flaskeholderen er fremstillet i et glasfiber forstærket nylon som er et holdbar, smidigt og attraktivt materiale. Holderen er med justerbar elastomer i gummi, som tilpasser sig flaskeformer og absorberer vibrationer. De fleste professionelle cykelryttere rundt om i verden bruger Elites flaskeholder.

Anvendelse
Flaskeholderen kan bruges på alle cykeltyper og modellen tilbydes i en lang vifte af farver. Her har du virkelig muligheden for at finde den model, der matcher perfekt til din cykel.

Specifikationer

  • Elite flaskeholder i glasfiber forstærket nylon
  • Model: Custom Race
  • Bolt hul afstand er 60 - 70 mm.
  • Justerbar elastomer i gummi
  • Passer til alle kendte runde flaskeformer udviklet til cykler
  • Letvægts model som kun vejer 40 gr. (+/- 10% )
  • Farve: Sort med rød logo

Montering
Flaskeholderen monteres fast på cyklen med 2 skruer, som skrues fast i gevindbøsninger på cyklens stel rør. Der er gevindbøsninger på langt de fleste cykler. Bolt hul afstand kan variere. På langt de fleste cykler er afstanden mellem 60 - 70 mm., og dermed kan denne model anvendes.

Kvalitetsniveau
Elite er en af de mærker, hvor kvaliteten virkeligt er i højsædet. Komfort og funktionalitet er blevet kombineret i et kvalitetssymbol, der har tiltrukket både amatører og professionelle. Dermed kan kunden være tryg ved et produkt, der er blevet udviklet præcist til det gængse formål.

EAN: 8020775017111

Ingen anmeldelser af dette produkt.