Flaskeholderen fra Elite er designet i et smart og enkelt design. Holderen passer på de fleste flasker, der har en diameter på 74 mm., dette er også den mest anvendte. Flaskeholderen er fremstillet i glasfiber forstærket nylo…
Læs mere
Vejl.: 119,00
DKK 79,00
På lager
Vi afsender i dag* Bestil inden kl. 19.00 (weekend 14.00)
Opnå gratis fragt Fri fragt*
ved 499,-
Spørgsmål? Ring på 39 40 31 31 eller skriv til info@cykelpartner.dk
'

Flaskeholderen fra Elite er designet i et smart og enkelt design. Holderen passer på de fleste flasker, der har en diameter på 74 mm., dette er også den mest anvendte. Flaskeholderen er fremstillet i glasfiber forstærket nylon og holderen er med justerbare elastomer, som tilpasser sig flaskeformer og absorberer vibrationer. Holderen fås i blank sort med et hvidt logo.

Anvendelse
Denne Elite flaskeholder, som anvendes af langt de fleste professionelle cykelryttere i verden kan bruges på alle cykeltyper og modellen tilbydes i en lang vifte af farver. Her har du virkelig muligheden for at finde den model, der matcher perfekt til din cykel.

Specifikationer

  • Elite flaskeholder i glasfiber forstærket nylon
  • Model: Custom Race
  • Bolt hul afstand er 60 - 70 mm.
  • Justerbar elastomer i gummi
  • Passer til alle kendte runde flaskeformer udviklet til cykler
  • Letvægts model som kun vejer 40 gr. (+/- 10% )
  • Farve: Blank sort med hvid logo

Montering
Flaskeholderen monteres fast på cyklen med 2 skruer, som skrues fast i gevindbøsninger på cyklens stel rør. Der er gevindbøsninger på langt de fleste cykler. Bolt hul afstanden kan variere, på langt de fleste cykler er afstanden mellem 60 - 70 mm. og dermed kan denne model anvendes.

Kvalitetsniveau
Elite Custom Race er absolut topkvalitet, og den anvendes af langt de fleste professionelle cykelryttere i verden.

Vedligeholdelse
Denne flaskeholder kræver ingen stor vedligeholdelse, men kan med fordel blive tørret over med en fugtig klud ved skidt og snavs.

EAN: 8020775016862

Ingen anmeldelser af dette produkt.