Custom race flaskeholder fra Elite kan bruges på flasker med en diameter på 74 mm., hvilket også er den mest anvendte. Holderen er fremstillet i glasfiber forstærket nylon og med justerbare elastomer i gummi, som tilpasser si…
Læs mere
Vejl.: 119,00
DKK 89,00
På lager
Vi afsender i dag* Bestil inden kl. 19.00 (weekend 14.00)
Opnå gratis fragt Fri fragt*
ved 499,-
Spørgsmål? Ring på 39 40 31 31 eller skriv til info@cykelpartner.dk
'

Custom race flaskeholder fra Elite kan bruges på flasker med en diameter på 74 mm., hvilket også er den mest anvendte. Holderen er fremstillet i glasfiber forstærket nylon og med justerbare elastomer i gummi, som tilpasser sig flaskens form samt absorberer vibrationer. Flaskeholderen fås i rød med hvide detaljer og sort logo.

Anvendelse
Flaskeholderen kan anvendes på alle typer cykler og modellen tilbydes i en lang række af farver. Dette giver dig en god mulighed for, at finde den, som passer perfekt til din cykel. Flaskeholderen er i et glasfiber forstærket nylon materiale, som er holdbar, smidig og attraktiv.

Specifikationer

  • Elite flaskeholder i glasfiber forstærket nylon
  • Model: Custom Race
  • Bolt hul afstand er 60 - 70 mm.
  • Justerbar elastomer i gummi som tilpasser sig flaskeformer og absorberer vibrationer
  • Passer til alle kendte runde flaskeformer udviklet til cykler
  • Letvægts model som kun vejer 40 gr. (+/- 10% )
  • Farve: Blank Rød/Hvid

Montering
Flaskeholderen skal monteres på cyklen med 2 skruer, som skrues fast i gevindbøsninger på cyklens stel rør. Der er gevindbøsninger på de fleste cykler. Bolt hul afstanden kan variere, men på langt de fleste cykler er afstanden mellem 60 - 70 mm., og dermed kan denne model bruges.

Kvalitetsniveau
Elite Custom Race er absolut topkvalitet, som også anvendes af de fleste professionelle cykelryttere. Elite er mærket, der forsøger at skabe det højeste kvalitetsniveau med en fremragende kombination af komfort og funktionalitet. Dermed kan kunden være tryg ved køb af produkter fra Elite.

Vedligeholdelse
Der skal ikke gøres noget stort ud af vedligeholdelse af denne flaskeholder, men kan sagtens tørre flaskeholderen over med en fugtig klud ved skidt og snavs.

EAN: 8020775016930

Ingen anmeldelser af dette produkt.