Denne High5 drikkedunk indeholder alt hvad du har brug for under opstart af træning. Indholdet giver dig mulighed for at prøve lidt af hvert, og dermed finde frem til de produkter som virker mest optimalt til netop din trænin…
Læs mere
Vejl.: 69,00
DKK 59,00
Vi afsender i dag* Bestil inden kl. 19.00 (weekend 14.00)
Prismatch Prismatch på alle varer
Opnå gratis fragt Fri fragt*
ved 299,-
'

Denne High5 drikkedunk indeholder alt hvad du har brug for under opstart af træning. Indholdet giver dig mulighed for at prøve lidt af hvert, og dermed finde frem til de produkter som virker mest optimalt til netop din træning. Sættet indeholder et udvalg af High5´s bedst sælgende produkter, indenfor energi- og restitutionsprodukter. Samtlige produkter er veganske.

Anvendelse
Dette starter-sæt er optimalt til dig som påtænker at starte med at benytte energiprodukter til din træning, men ikke helt ved hvor du skal starte. Sættet indeholder High5´s bedstsælgende varianter/smage.

Specifikationer

Kvalitetsniveau
Som med øvrige produkter fra High5 får du her et godt produkt til en fornuftig pris. High5 har været på markedet i mange år og har derfor en stor erfaring i udvikling af energiprodukter/sportsernæring og ved hvad deres kunder bedst kan lide.

Vedligeholdelse
Denne flaske tåler vask i opvaskemaskinen

EAN: 5027492005448

Ingen anmeldelser af dette produkt.