Quad Lock har udviklet dette Poncho-cover til at give din iPhone 6 en optimal beskyttelse, når den er monteret på dit cykelstyr med en af Quad Locks telefonholdere. Coveret dækker telefonens forside og beskytter mod mudderstæ…
Læs mere
Vejl.: 199,00 Før 199,00
DKK 119,00
Vi afsender i dag* Bestil inden kl. 19.00 (weekend 14.00)
Prismatch Prismatch på alle varer
Opnå gratis fragt Fri fragt*
ved 299,-
'

Quad Lock har udviklet dette Poncho-cover til at give din iPhone 6 en optimal beskyttelse, når den er monteret på dit cykelstyr med en af Quad Locks telefonholdere. Coveret dækker telefonens forside og beskytter mod mudderstænk og vand, samtidig med at det tillader dig at benytte telefonen som normalt.

Anvendelse
Quad Locks Poncho-cover er designet til at blive anvendt sammen med deres almindelige Quad Lock cover. Poncho-coveret beskytter telefonens forside mod mudderstænk og vand, når du f.eks. har telefonen monteret på dit cykelstyr. Coveret er designet til at du kan anvende telefonen mens det er på, men du skal være opmærksom på, at telefoner med tyk skærmbeskyttelse (f.eks. Panserglas eller lignende) kan have svært ved at registrere dine tryk gennem Poncho-coveret. Coveret er let at tage af og på, og det kan sagtens opbevares i en lomme uden at lide skade.

Specifikationer

  • Quad Lock Poncho cover til iPhone 6
  • Farve: Gennemsigtigt
  • Materiale: TPU

Kvalitetsniveau
Dette cover giver din telefon god beskyttelse mod mudder og vand, når du f.eks. kører mountainbike. Coveret er giver samtidig et ekstra lag af beskyttelse mod stød.

Vedligeholdelse
Coveret kræver ingen særlig vedligeholdelse. Du kan tørre det over med en opvreden klud, hvis det er blevet snavset eller støvet. Det tager ikke skade af at blive transporteret løst i din lomme.

EAN: 9348943001052

Ingen anmeldelser af dette produkt.