Dette Quad Lock-mobilcover til en Samsung Galaxy 8+ passer med en holdbar ydre skal af TPU-plastic og et stærkt indre lag af polycarbonat godt på din telefon. Samtidig gør coveret det også muligt at montere telefonen i en af …
Læs mere
Vejl.: 259,00 Før 259,00
DKK 130,00
På lager
Vi afsender i dag* Bestil inden kl. 19.00 (weekend 14.00)
Opnå gratis fragt Fri fragt*
ved 499,-
Spørgsmål? Ring på 39 40 31 31 eller skriv til info@cykelpartner.dk
'

Dette Quad Lock-mobilcover til en Samsung Galaxy 8+ passer med en holdbar ydre skal af TPU-plastic og et stærkt indre lag af polycarbonat godt på din telefon. Samtidig gør coveret det også muligt at montere telefonen i en af Quad Locks mange telefonholdere.

Anvendelse
Quad Locks lækre sorte telefoncover giver dig et utal af nye anvendelsesmuligheder for din mobiltelefon. F.eks. kan du montere telefonen på dit cykelstyr med Bike Mount eller Out Front Mount. Eller du kan tage den med i Quad Locks sportsarmbånd når du løbetræner. Når du kører i bil kan du placere telefonen i Quad Locks Car Mount, så den kan bruges som GPS eller musikafspiller. Når du har brug for at holde hænder og lommer frie, kan du placere din telefon i en smart bælteklips, og i hjemmet, kan du klikke telefonen fast på væggen med Quad Locks vægophæng.

Specifikationer

  • Quad Lock Cage cover til Samsung Galaxy 8+
  • Farve: Sort
  • Materiale TPU og Polycarbonat 

Kvalitetsniveau
Quad Locks cover giver god beskyttelse til din telefon, og giver dig samtidig mulighed for at anvende din telefon på mange nye måder. Coveret lever fuldt ud op til den kvalitet du kender fra andre Quad Lock-produkter.

Vedligeholdelse
Coveret kræver ikke nogen særlig vedligeholdelse. Du kan eventuelt tørre det over med en våd klud, hvis det er blevet beskidt.

EAN: 9348943000758

Ingen anmeldelser af dette produkt.