En 750 ml. klar flaske i rigtig høj kvalitet. Flaskerne er fremstillet i et hygiejnisk materiale, som kan tåle at blive vasket i opvaskemaskinen. Flasken er med skruelåg hvilket gør den betydelig mere tæt end mange andre flas…
Læs mere
Vejl.: 30,00
DKK 29,00
På lager
Vi afsender i dag* Bestil inden kl. 19.00 (weekend 14.00)
Opnå gratis fragt Fri fragt*
ved 499,-
Spørgsmål? Ring på 39 40 31 31 eller skriv til info@cykelpartner.dk
'

En 750 ml. klar flaske i rigtig høj kvalitet. Flaskerne er fremstillet i et hygiejnisk materiale, som kan tåle at blive vasket i opvaskemaskinen. Flasken er med skruelåg hvilket gør den betydelig mere tæt end mange andre flasker. Foruden at skruelåget slutter godt tæt, så har drikketuden en lille sikring, som gør, at tuden ikke går op af sig selv. Denne drikkeflaske lever op til Fødevarestyrelsens krav til "Materialer og genstande".

Anvendelse
Denne drikkedunk er ikke kun god til cykling, men er også en rigtig god drikkedunk til fx at give børnene med i skole. Flasken har en måleenhed på siden, som gør det let at dosere den rette mængde væske. 

Specifikationer

  • Farve: Klar
  • Diameteren på flasken er 7,5 cm.
  • Flaskens højde er 24 cm.
  • Måleenhed på siden
  • Flasken indeholder ikke BPA (Bisphenol A).

Kvalitetsniveau
Dette er en meget billig drikkeflaske men i modsætning til rigtig mange andre billige drikkeflasker, så er denne flaske tæt og det bliver den ved med at være i rigtig lang tid. Ved flaskens drikketud er der en sikring, der gør, at tuden ikke kan gå op af sig selv.

Vedligeholdelse
Denne drikkedunk kan tåle, at blive gjort ren i opvaskemaskinen. Den klare farve gør det lettere at se, om flasken er ren.

EAN: OG700

Ingen anmeldelser af dette produkt.