Denne drikkedunk er designet i et gennemsigtig materiale med Atredo logo. Flasken kan indeholde 500 ml., og den er fremstillet i et hygiejnisk materiale som kan tåle at blive vasket i opvaskemaskinen. Flasken er med skruelåg,…
Læs mere
Vejl.: 28,00
DKK 28,00
På lager
Vi afsender i dag* Bestil inden kl. 19.00 (weekend 14.00)
Prismatch Prismatch på alle varer
Opnå gratis fragt Fri fragt*
ved 149,-
'

Denne drikkedunk er designet i et gennemsigtig materiale med Atredo logo. Flasken kan indeholde 500 ml., og den er fremstillet i et hygiejnisk materiale som kan tåle at blive vasket i opvaskemaskinen. Flasken er med skruelåg, hvilket gør den betydelig mere tæt end mange andre flasker. Flasken lever op til Fødevarestyrelsens krav til "Materialer og genstande".

Anvendelse
Drikkedunken er udviklet til brug ved cykling, men den kan også anvendes til andre formål såsom drikkedunk til børnenes skoletaske, da du er sikret en flaske, hvor saftevandet ikke kan løbe ud af. Flasken har en måleenhed på siden, som gør det let at dosere den rette mængde væske. 

Specifikationer

  • Farve: Transparent
  • Indhold: 500 ml.
  • Diameteren på flasken er 7,5 cm.
  • Flaskens højde er 15,5 cm.
  • Måleenhed på siden
  • Flasken indeholder ikke BPA (Bisphenol A)

Kvalitetsniveau
Denne drikkedunk er ikke bare tæt, når du modtager den - den bliver ved med at være tæt selv efter lang tids brug. Desuden er flasken forsynet med en lille sikring, som gør at drikketuden kan klikkes fast, så den ikke kan gå op af sig selv.

Vedligeholdelse
Drikkeflasken er udviklet i et gennemsigtigt materiale, som gør det lettere, at se om flasken er ren når den vaskes. Flasken kan tåle at komme i opvaskemaskinen.

EAN: 5712934010998

Ingen anmeldelser af dette produkt.