Denne Drinking Bottle drikkeflaske fra GripGrab kan indeholde hele 800ml væske. Ideelt til de lange cykelture, hvor du har brug for masser af væske. Flasken er fosynet med biddeventil og skruelåg over en stor åbning. Anvend…
Læs mere
Vejl.: 59,00
DKK 49,00
Vi afsender i dag* Bestil inden kl. 19.00 (weekend 14.00)
Prismatch Prismatch på alle varer
Opnå gratis fragt Fri fragt*
ved 149,-
'

Denne Drinking Bottle drikkeflaske fra GripGrab kan indeholde hele 800ml væske. Ideelt til de lange cykelture, hvor du har brug for masser af væske. Flasken er fosynet med biddeventil og skruelåg over en stor åbning.

Anvendelse
Denne Drinking Bottle 9015 fra GripGrab passer perfekt i en flaskeholder på din cykel. Den er nem at betjene, idet tuden har biddeventil, så du let åbner drikkedunken med brug af en hånd. Flasken er blød, så du kan klemme væsken ud, og det store hul, gør det nemt at fylde den op.

Specifikationer

  • Bionedbrydelig plastik
  • BPA-fri
  • Overensstemmelse med EU-fødevaresikkerhed
  • Fremstillet i Europa
  • Polyethylen 73%, Polypropylen 22%, Gummi 5%

Kvalitetsniveau
GripGrab leverer her en glimrende drikkedunk lavet af bionedbrydeligt plastik, der er fuldkommen BPA-frit. Flasken lever op til alle krav om fødevaresikkerhed i EU.

Vedligeholdelse
Du kan vaske denne drikkedunk i opvaskemaskinen. Husk naturligvis altid at tage låget af og have biddeventilen åben, når du vasker den.

EAN: 5708486009412

Ingen anmeldelser af dette produkt.