Air Balsam fra Alkymea er en produkt du både kan bruge til inhalering eller til at smøre på brystet og ryggen. Air Balsam sørger for fri og frisk luft, men har også en varmende, beroligende og lindrende virkning. Produktet er…
Læs mere
Vejl.: 49,00
DKK 49,00
På lager
Vi afsender i dag* Bestil inden kl. 19.00 (weekend 14.00)
Opnå gratis fragt Fri fragt*
ved 299,-
Spørgsmål? Ring på 39 40 31 31 eller skriv til info@cykelpartner.dk
'

Air Balsam fra Alkymea er en produkt du både kan bruge til inhalering eller til at smøre på brystet og ryggen. Air Balsam sørger for fri og frisk luft, men har også en varmende, beroligende og lindrende virkning. Produktet er perfekt til dig der ønsker bedre luft, hvor produktets aktive ingredienser frigives ved hjælp af kropsvarmen.

Anvendelse
Ønsker du bedre luft kan du inhalere Air Balsam dampene. 1 knivspids Air Balsam kommes i 80 grader varmt vand, hvor dampene inhaleres gennem mund og næse. Luk øjnene, da dampene godt kan svide. Produktet kan også masseres ind lige under dine kraveben og mellem skulderbladene. Alkymea Air Balsam må anvendes 1-2 gange dagligt i en periode på 8-10 dage. Små børn, ældre og svagelige personer med lungesygdomme skal være påpasselige med at anvende Air Balsam.

Specifikationer

  • Indhold: 25 ml
  • Til inhalering eller indsmøring
  • Giver frie luftveje
  • Beroligende
  • Lindrende
  • Varmende

Kvalitetsniveau
Alkymea er kendt for en fremragende virkning og er vellidt af brugerne. Alkymea anvendes af mange cykelmotionister og har udover den gode virkning også en fantastisk god duft.

Ingredienser
Vaseline, kamfer, mentol og 4 æteriske planteolier.

EAN: 5700002004697

Ingen anmeldelser af dette produkt.
40AI025_A.pdf 0.23 mb