5 anmeldelser
Her får du triatletens foretrukne buksefedt. Morgan Blue Solid Chamois cream er 200 ml. buksefedt er en meget vejrbestandig type, som egner sig rigtigt godt til det fugtige vejr. Triatleterne er rigtigt glade for denne buksef…
Læs mere
Vejl.: 129,00
DKK 79,00
På lager
Vi afsender i dag* Bestil inden kl. 19.00 (weekend 14.00)
Opnå gratis fragt Fri fragt*
ved 299,-
Spørgsmål? Ring på 39 40 31 31 eller skriv til info@cykelpartner.dk
'

Her får du triatletens foretrukne buksefedt. Morgan Blue Solid Chamois cream er 200 ml. buksefedt er en meget vejrbestandig type, som egner sig rigtigt godt til det fugtige vejr. Triatleterne er rigtigt glade for denne buksefedt, da de kan påføre den inden svømmeturen. Men også MTB rytterne har stor gavn af den vejrbestandige buksefedt.

Anvendelse
Denne buksecreme er særlig anvendelig til triatleter, da cremen kan påføres inden svømmeturen. Buksefedtet bruges enten direkte i bukseskindet eller på huden. Buksefedtet bruges for at minimere rødme og irritation af huden, under cykling, som kan udvikle sig til siddesår. Buksefedtet bruges både af den drevne motionist og nybegynderen. Dette er det perfekte produkt til at forebygge øm bagende. Triatleterne kan også få stor udbytte af denne Morgan Blue chamois solid, da den er vandfast og kan påsmøres inden de skal svømme.

Specifikationer

 • 200 ml. buksefedt
 • Vandfast
 • Denne buksecreme indeholder;
  • Parrafin
  • Lanolin
  • Olea Europaea
  • Hypericum perforatum
  • E vitamin

Kvalitetsniveau
Morgan Blue fremstiller Chamois, eller som det også hedder buksefedt, i to forskellige kvaliteter. Den almindelige Soft chamois som kan bruges af alle cykelrytteren til beskyttelse mod rødmen og irritation, efter cykelturen. Udover at beskytte mod siddesår og hudirritation, er solid chamois vandfast, og derfor velegnet til cykling i fugtigt vejr, specielt MTB rytteren har fordel af det. Morgan Blue fremstiller deres buksefedter uden konserveringsmidler og med naturlige urteekstrakter.

 

 

 

EAN: 30109919

01-12-2018
Kanon på hometrainer, hvor man sveder mere, uden vinden til at skabe ventilation
15-09-2017
Rigtig god, både til tør- og regnvejr. Kan stærkt anbefales.
31-07-2017
23-06-2017
Absolut det bedste produkt på markedet. Super hurtig levering.
20-10-2015
meget hård creme men virker perfekt i brug jeg er nok mere til en blød creme