Vaskemiddel til dun fra Nikwax, der genskaber hydrofobisk tøj med duns tekniske egenskaber. Vaskemidlet rengør stoffet effektivt, mens stoffets vandafvisende effekt, bæreevne og isolering bibeholdes. Det bliver derfor aldrig …
Læs mere
Vejl.: 85,00
DKK 69,00
Vi afsender i dag* Bestil inden kl. 19.00 (weekend 14.00)
Prismatch Prismatch på alle varer
Opnå gratis fragt Fri fragt*
ved 299,-
'

Vaskemiddel til dun fra Nikwax, der genskaber hydrofobisk tøj med duns tekniske egenskaber. Vaskemidlet rengør stoffet effektivt, mens stoffets vandafvisende effekt, bæreevne og isolering bibeholdes. Det bliver derfor aldrig et problem, når din jakke eller sovepose bliver beskidt.

Anvendelse
Vaskemidlet kan fint anvendes i en almindelig vaskemaskine, hvor 2 hættefulde benyttes til max 2. stk beklædning.

Anvendelse
Bruges Zebla sportsvask til maskinvask af normalt snavset tøj, er doseringen 50 ml pr. vask ved højest 60°C. Ved ekstra snavset eller lugtende tøj kan man med fordel øge doseringen med 15ml. Vaskemidlet er især velegnet til cykeltøj, sportsundertøj, skiundertøj, skisokker, løbetøj og lignende tøj, der er udsat for megen sved. Det kan også benyttes som håndvaskemiddel og er derfor godt at have med på ferie.

Anvendelse
Bruges Zebla sportsvask til maskinvask af normalt snavset tøj, er doseringen 50 ml pr. vask ved højest 60°C. Ved ekstra snavset eller lugtende tøj kan man med fordel øge doseringen med 15ml. Vaskemidlet er især velegnet til cykeltøj, sportsundertøj, skiundertøj, skisokker, løbetøj og lignende tøj, der er udsat for megen sved. Det kan også benyttes som håndvaskemiddel og er derfor godt at have med på fe
Specifikationer

  • Indhold: 300 ml
  • Anvendes til vask af dunbeklædning og andre dun produkter
  • Renser effektivt dunene uden at bæreevnen reduceres
  • Vandbaseret og biologisk nedbrydeligt
  • 2 hættefuld til max. 2 stk beklædning

Kvalitetsniveau
Nikwax leverer altid kvalitetsprodukter, der opfylder de høje krav, teknisk tøj kræver. Firmaet specialiserer sig i håndtering af tøj til atleter og friluftentutiaster, der har brug stor komfort og funktionalitet.

EAN: 5020716175101

Ingen anmeldelser af dette produkt.