Dolphin XL cykelanhænger er løsningen til dig, der ønsker ekstra højde i cykelanhængeren til dine børn. Søger du den bedste cykelanhænger til transport af dine børn? Så har du løsningen her. Winther's prisbelønnede cykelanhæn…
Læs mere
Vejl.: 6799,00
DKK 5.699,00
Vi afsender i dag* Bestil inden kl. 19.00 (weekend 14.00)
Prismatch Prismatch på alle varer
Varen er fragtfri Fri fragt*
ved 299,-
'

Dolphin XL cykelanhænger er løsningen til dig, der ønsker ekstra højde i cykelanhængeren til dine børn. Søger du den bedste cykelanhænger til transport af dine børn? Så har du løsningen her. Winther's prisbelønnede cykelanhænger med plads til 2 børn er udviklet og designet med stor fokus på optimal sikkerhed, rummelighed og komfort.

Anvendelse
Med en hovedhøjde fra sæderne på 76 cm er der endnu mere plads til dine børn i kabinen. Og på trods af den rummelige kabine er Dolphin alligevel den smalleste 2-sædes anhænger i sin klasse med en total bredde på lige under 80 cm. Den smalle anhænger gør det trygt at cykle på selv smalle cykelstier, og når anhængeren bruges som promenade- elle joggevogn, er den nem at transportere på rulletrapper eller i en elevator. Fronten af kalechen kan rulles op på varme sommerdage, samtidig med at nettet stadig vil beskytte mod sol og insekter.

Specifikationer

 • Farve: Rød
 • Lasteevne: 45 kg.
 • Dolphin XL leveres med næsehjul. Trækstang tilkøbes ved siden af - enten Winther eller Weber.
 • Plads til 2 børn
 • Nyt lækkert kalechedesign
 • Kaleche med ekstra hovedhøjde (monteret på kraftige alubøjler)
 • Fast bund som gør den til én af de mest sikre og stabile anhængere på markedet
 • Dobbeltbremse, som udløses bagtil og som nemt kan betjenes med hånden eller foden.
 • 60 liters bagagerum
 • Skulderseler
 • Justerbar ryglæn
 • Solidt drejbart næsehjul, som er let at montere på Dolphin XL, når den konverteres fra cykel til gå vogn.

Kvalitetsniveau
Kalechen er forsynet med refleksstriber på alle sider, der giver en god sikkerhed i trafikken. Bagklappen er gul; et bevidst valg, der gør cykelanhængeren meget synlig både i dagslys og efter mørkets frembrud. Den rummelige kabine sikrer børnene god sidde- og benplads. Børnene sidder sikkert placeret i sæderne med skulderseler, der yder optimal sikkerhed under kørsel. Bag sæderne er der god plads til bagage og indkøb i det 60 liter store bagagerum.

Montering
Cykelanhængeren kan desuden let monteres med et forhjul og skubbebøjle, så den dermed fungerer som promenadevogn eller joggevogn. Anhængerens store hjul gør den terrængående og meget letløbende. Den faste bund i stødafvisende design giver maksimal beskyttelse af børnene under den heldækkende kaleche. Ryglænet kan justeres til liggestilling.

Vedligeholdelse
Vi anbefaler at du vedligeholder cykeltraileren ligesom din cykel. Så sikrer du dig, at vognen kan yde sit bedste i længst mulige tid. Anvendes traileren ikke i længere tid, skal den så vidt muligt opbevares i et tørt rum. Du må ikke klappe vognen sammen, når den er fugtig eller våd, for at undgå svamp på overtrækket. Dæktrykket kontrolleres jævnligt og skal ligge mellem 2.1 og 2.5 bar.

EAN: 5703177851301

Ingen anmeldelser af dette produkt.