Varenummer: 3091802300

Trail Gator - Cykeltilkobling


 
869 DKK / STK
695,20 DKK ekskl. moms
 •  
 • Oplev cykelturen sammen eller hver for sig, Trail Gator gør det muligt at hægte barnets cykel efter sin egen. Dette er efterløberens afløser, som kan hægtes af, så barnet selv kan cykle.

  Anvendelse
  Uden brug af værktøj, kan denne cykeltilkobling monteres.

  Specifikationer

  • Til sadelpinde fra Ø 25,4 mm - 31,8 mm.
  • Max belastning 32 kg.
  • Til børnecykler fra 12" - 20"
  • Robust konstruktion
  • Der medfølger beslag til voksen- og børnecyklen

  Kvalitetsniveau
  Trail Gator er rigtig godt til at lære barnet selv at cykle. Barnet har mulighed for selv at cykle, eller holde frihjul. Der er mulighed for at låse børnecyklens forhjul.

   

   

 • Produkt Efterløber
  Brand Bike Parts
  EAN 4032191540627
 • Sofi T.

  Super nöjd! Min 4 åring använder den varje dag och kan hänga med på långa cykelturer!

  Annika N.

  Super nöjd med varan. Blev helt perfekt att koppla mellan sonen och min cykel. Lätt att montera och snabb att lätta ihop och ta loss

  Daniel E.

  Købte den til cykelferie. På Amazon er der 50/50 af folk som hader den eller elsker den. Alt afhænger af den rette montering af beslaget på børnecyklen. Jeg havde ingen store problemer, og måtte kun justere ganske lidt en gang. Men afsæt god tid til montering. Dog er det uundgåeligt at der kommer mærker i stellet på børnecyklen. Jeg prøvede med gaffa om stellet inden montage, men der kom stadig mærker. Måske en cykelslange er bedre? På turen var den en stor success, og den mindste kunne nu selv køre med det hun orkede, og så ellers blive trukket. Den er også testet uden problemer på selv ret ujævne grusstier.

  Rita S.

  Veldig fornøyd! Vi bruker den til en 16" sykkel med en 5 åring. Tok lengre tid enn forventet å installere den på syklene. Den er heller ikke så lett å koble fra barnesykkelen som vi ønsket, men vi har hatt fantastiske sykkelturer og den er stødig og trygg!

  Trine N.

  Rigtig god til cykeltræning, nem til og frakobling. Både mor og barn synes det er nemt at bruge.

  Sune K.

  Det er fedt at man kan have børne cyklen med på tur. Og at barnet selv kan cykle dele af distancen. Eneste minus er beslagets stabilitet. Det er svært at spænde hårdt nok til at klare 11/2m moment arm hvis barnet læner sig meget til siden. Men ungerne kommer nok hurtigt efter det.

  Jimmy M.

  Tail Gator er en alletiders løsning på problemet med distance når de små gerne vil men ikke nødvendigvis kan cykle så mange kilometer. Vi syntes tail gator giver fleksibilitet, og samtid fylder den noget mindre i vores at opbevare tail gatoren frem en efterløber cykel. Til os var det smart løsning på den udfordring vi havde.

  Arly N.

  Jeg har købt en Trail Gator, super god, og så er barnets egen cykel med, super. Kan anbefales.

  IOANNIS S.

  Excellent!