Varenummer: 5770460

Sadelpindsadapter til kuglekobling


.
169 DKK / STK
135,20 DKK ekskl. moms
 •  
 • til cykelanhænger. Passer til sadelpind 26,0 - 31,0 mm.

  Denne adapter bruges hvis man ønsker at montere en cykelanhænger til sadelpinden på cyklen i stedet for at montere den ved sadelrørs bolten. Kapacitet 40 kg.

  Denne adapter passer til sadelpinde på en diameter mellem 26,0 mm - 31,0 mm.

 • Brand Hebie
  Produkt Tilbehør til cykelanhænger
  EAN 4021834050135
 • Trine B.

  Absolut nødvendig adaptor, hvis man køber en "old school" cykelanhænger, da den medfølgende kobling på den ikke var mulig at montere på en almindelig Kildemoes citybike. (Det skal siges, at jeg ikke købte cykelanhængeren på cykelpartner.dk, så de kan ikke lægges til last for det)

  Frank P.

  Praktisk og solid adapter. Gav den rigtige højde til anhængeren. Var svær at få til at side helt fast, så anhænger kunne skubbe den ud til siden.. Der fulgte forskellige pasringe / gummilapper med - Det var først da gummiet var 'gumlet til' den blev sidende..

  Mikkel D.

  Som andre havde jeg også tvivl om hvor meget adapteren kunne holde til. Cykelpartner svarede hurtigt på mit spørgsmål, så jeg inkluderer korrespondancen her: SPØRGSMÅLET: "I beskrivelsen står at den har en kapacitet på 40 kg. Hvordan skal det forstås? Må traileren højst veje 40 kg med last? Eller er det trækket på selve adapteren der ikke må overstige de 40 kg. Jeg vil nødigt befinde mig i en situation hvor traileren ryger af, med fare for mig og andre. " SVARET: "Det er når du trykker ned på kuglekoblingen der må man ikke trykke med mere end 40 kg. Den over stiger ikke 40 kg ved at læsse den med 100 kg." Der er altså ingen problemer ved at bruge koblingen til alm. brug. Jeg har haft min trailer læsset med vand til toppen uden andre problemer ud over at skulle træde lidt hårdere i pedalerne og at skulle bremse langsomt :)

  Svend E.

  Nem at montere og fungerer udmærket.

  Katharina B.

  Uden denne adaptor kunne jeg slet ikke bruge min nye cykeltrailer. Adaptoren fungerer som den skal og der er ingen større problemer. De eneste grunde til at den ikke får fem stjerner er fordi jeg synes tegningerne i brugsanvisningen var svære at hitte ud af og så det upraktiske ved at adaptoren er nød til at sidde på sadelpinden, så mit sæde på cyklen derfor må sidde lidt længere oppe end jeg egentlig ville foretrække... bare noget man skal være opmærksom på, hvis man ikke lige er så høj i forvejen ;)

  Fuglebiksen .

  passer fint

  Birgit Z.

  fungerer perfekt sammen med koblingen.

  Gordon R.

  Adapteren virker fint, når man i forvejen har et kuglebeslag. MEN det er underligt, at varebeskriv-elsen siger max. 40 kg, når anhængeren og kuglebeslaget er til 100 kg. Det virker nu stabilt - så jeg tager chancen

  Søren B.

  Det er fint nok men er ikke helt med på den betegnelse med 40 kg. Vil det betyde at min trailer til 100 kg. så pludselig ikke må læsses med det. Beslaget er i plast. Havde nok regnet med metal

  flemming S.

  hej , den der adaptor kan kun tage 40 kilo , og anhænger kan tage 60 kilo , så hvordan kan i sælge en adaptor der kun kan holde til 40 kilo , det er SMADDER farligt , for vis den knækker , ja det kan en hver jo godt se hvad der sker , MEN NU HAR JEG SKREVET DET TIL JER , VIS DER SKER NOGET HILSEN FLEMMING , go dag der .

 • SCAN3843_000.pdf 280.00 Kb