Thules Chariot Cross Lite er en lettere og mindre version af Thules populære Chariot Cross cykeltrailer til børn. Du kan nu let få junior med på cykel- og løbetur i denne smarte anhænger, der også kan anvenes som klapvogn. De…
Læs mere
Vejl.: 5299,00
DKK 4.399,00
Vi afsender i dag* Bestil inden kl. 19.00 (weekend 14.00)
Prismatch Prismatch på alle varer
Varen er fragtfri Fri fragt*
ved 299,-
'

Thules Chariot Cross Lite er en lettere og mindre version af Thules populære Chariot Cross cykeltrailer til børn. Du kan nu let få junior med på cykel- og løbetur i denne smarte anhænger, der også kan anvenes som klapvogn. Der er rigelig plads til oppakning eller diverse indkøb i trailerens lommer, og vigtigst af alt, har Thule gjort et stort arbejde ud af at gøre den komfortabel for dit barn. Sædet er således godt polstret, og der er justerbar affjedring, der nemt tilpasses efter dit barns vægt og hvor meget oppakning du har med. Anhængeren er forsynet med en indbygget solskærm, insektnet og beskyttende slag mod regn, sne og vind, der alle kan benyttes efter behov. I siderne og langs rygstykket er der godt ventileret, så dit barn ikke overopheder og får rigeligt med frisk luft, selv når alle skærme er i brug.

Anvendelse
Denne lite-version af Thules Chariot Cross, er som navnet antyder, en lettere version af den populære børnetrailer. Anhængeren er let at klappe sammen, så du kan have den i din bils bagagerum, og det er nemt at have de ekstra dele til anhængeren med, så du hurtigt kan skifte mellem cykling og løb. Højden på håndtagene er også nemme at justere, så du kan få en optimal komfort, under løb eller jogging,.

Specifikationer

  • Farve: Sort/Grøn
  • Vægt: 11,7 kg
  • Vægtkapacitet: 15 kg + 19 kg bagage
  • Mål i sammenfoldet tilstand: 85,5 x 62 x 37,5 cm
  • Mål udfoldt: 89-112 cm x 63 cm x 121 cm
  • Justerbart håndtag
  • Sikkerhedssele: 5-punkts
  • Lever op til alle sikkerhedsstandarder
  • Kan rumme 1 barn.

Tilkøbsmuligheder:
Der findes en række tilføjelser til din Thule Chariot Cross Lite, der kan tilkøbes og give den nye anvendelsesmuligheder. F.eks. et Chariot Jogging Kit der erstatter de to små forhjul med et større centralt hjul, så anhængeren bliver let at jogge med. Et Chariot Cross-Country Skiing Kit bytter hjulene ud med ski, så du og dit barn bliver vinterklar. Og hvis du gerne vil have dit spædbarn med på turen, kan du tilkøbe en Chariot Infant Sling.

Kvalitetsniveau
Thule Chariot Cross Lite ligger i den dyre ende, når det gælder om at finde cykelanhængere til dit barn, men kvaliteten er absolut i top og alle pengene værd. Der er virkelig kælet for detaljerne og anvendt kvalitetsmaterialer. Af samme årsag er Chariot Cross Lite omfattet af Thules garanti, som du kan læse mere om her.

Vedligeholdelse
Sæderne i Chariot Cross Lite er udtagelige og nemme at rengøre. Du kan med fordel tørre anhængeren af med en fugtig klud efter behov. Hvis du cykler på grusstier eller andet løst underlag, kan det være en fordel at have det gennemsigtige regnslag nede. Da det også beskytter mod eventuelle småsten.

EAN: 872299047239

Ingen anmeldelser af dette produkt.