Quad Locks telefoncover beskytter din iPhone 7+ eller 8+ og giver dig samtidig mulighed for at montere telefonen i en af Quad Locks mange telefonholdere. Coverets ydre skal er lavet i en holdbar TPU-plastic og mens det st&ael…
Læs mere
Vejl.: 249,00
DKK 219,00
Vi afsender i dag* Bestil inden kl. 19.00 (weekend 14.00)
Prismatch Prismatch på alle varer
Opnå gratis fragt Fri fragt*
ved 299,-
'

Quad Locks telefoncover beskytter din iPhone 7+ eller 8+ og giver dig samtidig mulighed for at montere telefonen i en af Quad Locks mange telefonholdere. Coverets ydre skal er lavet i en holdbar TPU-plastic og mens det stærke indre lag er af polycarbonat. De to lag giver god beskyttelse mod slag og fald.

Anvendelse
Dete telefoncover fra Quad Lock giver dig nye måder at anvende din telefon på. Du kan bl.a. montere din smartphone på dit cykelstyr ved hjælp af Bike Mount eller Out Front Mount. Du kan have telefonen med når du løbetræner med Quad Locks sportsarmbånd. Når du kører bil giver coveret dig mulighed for at placere din telefon i Quad Locks Car Mount. Og når du er til fods, er det nemt at have telefonen med i det handy bælteklips, så dine hænder og lommer er fri. Når du er hjemme, kan du sætte din mobil fast på væggen ved hjælp af det smarte vægophæng.

BEMÆRK: Nogle af Quad Locks indpakninger af dette produkt nævner ikke, at den passer til en iPhone 8+. Dette skyldes en fejl fra producenten. Coveret passer til både en iPhone 7+ og 8+, da de er næsten identiske i størrelse.

Specifikationer

  • Quad Lock Cage cover til iPhone 7+/8+
  • Farve: Sort
  • Materiale TPU og Polycarbonat 

Kvalitetsniveau
Quad Locks cover giver god beskyttelse til din telefon, og giver dig samtidig mulighed for at anvende din telefon på mange nye måder. Coveret lever fuldt ud op til den kvalitet du kender fra andre Quad Lock-produkter.

Vedligeholdelse
Coveret kræver ikke nogen særlig vedligeholdelse. Du kan eventuelt tørre det over med en våd klud, hvis det er blevet beskidt.

EAN: 9348943000697

Ingen anmeldelser af dette produkt.