Campagnolo giver et komplet sæt af klamper til brugeren således, at et højt præstationsniveau kan opnås sammen Campagnolo Pro-Fit cykelsko. Sættet af klamper sørger for, at der gives en god komfort til fødderne, hvor en optim…
Læs mere
Vejl.: 199,00
DKK 129,00
Vi afsender i dag* Bestil inden kl. 19.00 (weekend 14.00)
Prismatch Prismatch på alle varer
Opnå gratis fragt Fri fragt*
ved 299,-
'

Campagnolo giver et komplet sæt af klamper til brugeren således, at et højt præstationsniveau kan opnås sammen Campagnolo Pro-Fit cykelsko. Sættet af klamper sørger for, at der gives en god komfort til fødderne, hvor en optimal kraftoverførsel til cyklen bliver fremført.

Anvendelse
Disse Pro-Fit klamper fra Campagnolo giver en god støtte til dine i forvejen konkurrencedygtige cykelsko således, at du kan give den fuld gas til træning. Klamperne passer fint med andre Pro-Fit pedaler fra Campagnolo, og kan nemt monteres sammen med de medfølgende dele.

Specifikationer

  • Original Campagnolo reservedel
  • Reservedelsnummer: PD-RE021
  • Indeholder: 2 stk klamper, 2 stk pakninger, 2 skruer og 2 mellemstykker
  • Uden bevægelsesfrihed - Fixed
  • Passer til Campagnolo Pro-Fit pedaler
  • Bemærk at Hooks samt skruer skal tilkøbes

Montering
Disse klamper kan nemt monteres med de medfølgende komponenter, hvor pakninger, skruer og mellemstykker monteres med en unbrakonøgle.

Kvalitetsniveau
Campagnolo bliver benyttet verden over, og er ofte fremhævet for deres høje niveau af kvalitet. Dette har givet dem en solid plads på den internationale scene, hvor både amatører og professionelle benytter sig af produkterne. Kunden kan derfor være tryg ved produkter, hvor udviklingen er sket til cykelrytterens bedste.

EAN: 8032484334267

Ingen anmeldelser af dette produkt.