2 anmeldelser
Disse SPD klamper fra Exustar henvender sig både til mountainbike- og landevejscykelsko, idet de har et tobolts-system. Udløserfunktionen er single, hvilket betyder at skoen frigøres fra pedalen ved at tviste fodens bagerste …
Læs mere
Vejl.: 79,00
DKK 59,00
På lager
Vi afsender i dag* Bestil inden kl. 19.00 (weekend 14.00)
Opnå gratis fragt Fri fragt*
ved 299,-
Spørgsmål? Ring på 39 40 31 31 eller skriv til info@cykelpartner.dk
'

Disse SPD klamper fra Exustar henvender sig både til mountainbike- og landevejscykelsko, idet de har et tobolts-system. Udløserfunktionen er single, hvilket betyder at skoen frigøres fra pedalen ved at tviste fodens bagerste del væk fra cyklen. Skoene monteres med 2 bolte til hver klampe, boltene er placeret overfor hinanden på tværs af skoen. Grunden til at de især anbefales til landevejssko er, at de er lavet i en særlig stærk smedet ståludgave, som tåler den direkte kontakt, der er når man forlader sin cykel og går rundt på hårdt underlag med sine cykelsko.

Anvendelse
Exustar SPD type klamper anbefales til dig, der gerne vil sidde godt fastspændt med skoene og samtidig kun vil have mulighed for énvejs frigørelse.

Specifikationer

  • Farve: Sort
  • Sæt bestående af 2 klamper og tilhørende skruer og beslag
  • En klampe inklusiv skruer vejer 21 gram/42 gram for et sæt
  • Materiale: Holdbart smedet stål
  • Længde: 36 mm.
  • Bredde: 34 mm.
  • Højde: 7 mm.

Montering
Klamperne monteres med 2 bolte og spændes fast ved hjælp af unbrakonøgle.

Kvalitetsniveau
Disse Exustar klamper er fremstillet af et holdbart smedet stål materiale og udformet således at udløsningsfunktionen er single, hvilket betyder, at skoen frigøres fra pedalen ved at tviste fodens bagerste del væk fra cyklen. Klamperne er som de øvrige produkter fra Exustar i en pålidelig og brugervenlig kvalitet.

EAN: 5712934000692

03-03-2019
Har nu monteret dem og kørt nogle turer. Jeg skulle lige smører pedalerne for at få dem til at virke. Jeg har følelsen af de sidder bedre på pedalerne end de gamle. Men de slipper med det samme når jeg drejer skoen ud af pedalen. Så for mig er det den perfekte løsning.
31-08-2017
Ingen anmærkninger. Holder hvad det lover..