1 anmeldelser
Ved køb af disse klamper fra Campagnolo gives deres en stor frihed til cykelrytteren, da der gives en bevægelsesfrihed på 4 grader således, at man kan føle sig komfortabel ved at have cykelskoene på, og dermed kunne levere en…
Læs mere
Vejl.: 199,00
DKK 119,00
Vi afsender i dag* Bestil inden kl. 19.00 (weekend 14.00)
Prismatch Prismatch på alle varer
Opnå gratis fragt Fri fragt*
ved 299,-
'

Ved køb af disse klamper fra Campagnolo gives deres en stor frihed til cykelrytteren, da der gives en bevægelsesfrihed på 4 grader således, at man kan føle sig komfortabel ved at have cykelskoene på, og dermed kunne levere en optimal kraftoverførsel videre til cyklen.

Anvendelse
Disse Campagnolo Pro-Fit klamper giver rytteren de rette omstændigheder for en optimal kørsel, hvor klamper og cykelsko arbejder godt sammen. Klamperne kan benyttes sammen med pedaler fra serien, Pro-Fit. Sættet af klamper kan desuden nemt monteres på cykelskoene med de medfølgende komponenter.

Specifikationer

  • Original Campagnolo reservedel
  • Reservedelsnummer: PD-RE020
  • Indeholder: 2 stk klamper, 2 stk pakninger, 2 skruer og 2 mellemstykker
  • Bevægelsesfrihed 4 grader
  • Passer til Campagnolo Pro-Fit pedaler
  • Bemærk at Hooks samt skruer skal tilkøbes

Montering
Dette klampesæt kan nemt monteres på dine cykelsko med de medfølgende pakninger, skruer og mellemstykker. Dette stykke arbejde udføres med en unbrakonøgle.

Kvalitetsniveau
Campagnolo er mærket, der kan tilfredsstille cykelryttere på alle niveauer, hvor kvalitetsniveauet er meget højt. Dette ses med deres høje fokus på materialer og teknologier. Det forklarer også hvorfor, at både amatører og professionelle benytter sig af mærket i stor stil. Kunden kan derfor være tryg ved køb af produkter fra Campagnolo.

EAN: 8032484334250

19-02-2019
varen kom super hurtigt bestilt om eftermiddagen leveret næste formiddag.