Atredo leverer her en solid cykelkurv til dit barns cykel. Kurven monteres ved hjælp af to kroge over cykelstyret. Det betyder bl.a. at den er nem at tage af og på efter behov. Kurven er velegnet til eksempelvis at tage sin d…
Læs mere
Vejl.: 59,00 Før 45,00
DKK 35,00
På lager
Vi afsender i dag* Bestil inden kl. 19.00 (weekend 14.00)
Prismatch Prismatch på alle varer
Opnå gratis fragt Fri fragt*
ved 299,-
'

Atredo leverer her en solid cykelkurv til dit barns cykel. Kurven monteres ved hjælp af to kroge over cykelstyret. Det betyder bl.a. at den er nem at tage af og på efter behov. Kurven er velegnet til eksempelvis at tage sin dukke eller bamse med på cykelturen.

Anvendelse
Denne Atredo-cykelkurv er skabt til at blive monteret på en børnecykel i størrelsen 12, 16 eller 18". Du kan montere kurven over cyklens styr vha. de to indbyggede kroge. Den er nem at pille af og tage med sig, og kan bruges af børn i alle aldre. Den indbyggede hank gør det nemt at tage kurven med sig, så dit barn kan bære sit legetøj ind, når cyklen er parkeret.

Specifikationer

  • Farve: Sort
  • Størrelse: 24x17x13 cm
  • Med 2 kroge
  • Passer til 12, 16 eller 18" børnecykler.

Montering
De to integrerede kroge gør det nemt at skulle montere cykelkurven forsvarligt på dit barns cykel.

Kvalitetsniveau
Denne cykelkurv fra Atredo er lavet i solidt metal-net, den er nemt at betjene og kan i et snuptag tages af og på dit barns cykel.

Vedligeholdelse
Denne cykelkurv kræver ingen særlig vedligeholdelse. Den skal blot tørres over med en fugtig klud, hvis den skulle blive snavset. Vi anbefaler at du ikke forsøger at tilpasse krogene ved at bøje dem, da det kan svække deres bæreevne.

EAN: 5712934005703

Ingen anmeldelser af dette produkt.