Denne flotte og stilrene Cento-cykelkurv fra Basil gør det nemt at medbringe skoletasker og indkøbsposer på din cykel. Kurven monteres på langs af din bagagebærer, hvilket gør det nemmere at få cyklen ud af og ind i et cyke…
Læs mere
Vejl.: 299,00
DKK 189,00
På lager
Vi afsender i dag* Bestil inden kl. 19.00 (weekend 14.00)
Opnå gratis fragt Fri fragt*
ved 299,-
Spørgsmål? Ring på 39 40 31 31 eller skriv til info@cykelpartner.dk
'

Denne flotte og stilrene Cento-cykelkurv fra Basil gør det nemt at medbringe skoletasker og indkøbsposer på din cykel. Kurven monteres på langs af din bagagebærer, hvilket gør det nemmere at få cyklen ud af og ind i et cykelstativ eller andre steder, hvor der står mange cykler på et lille område. Samtidig er kurven lettere at cykle med, da den kun har en bredde på 31 cm, hvilket giver en bedre balance.

Anvendelse
Cento-cykelkurven fra Basil er nem at montere på din cykels bagagebærer, og alle nødvendige beslag medfølger. Når kurven er korrekt monteret, minimerer det risikoen for brugstyveri. Kurven er designet så den skråner, for at gøre det lettest muligt at stige på cyklen.

 

Specifikationer:

  • Farve: Hvid
  • Mål: 45 cm x 31 cm - 21 cm
  • Cykelkurv til bag
  • Materiale: Stål
  • Lakeret trådnet
  • Max 10 kg
  • Beslag medfølger
  • Vægt: ca. 1320 gram

Montering
Monteringen af denne skal ske ved, at man bruger de medfølgende beslag og komponenter til en optimal montering. Her kan man benytte sig af en unbrakonøgle.

Kvalitetsniveau
Basil er det førende mærke inden for strålende og funktionelle cykeltilbehør og kendt for at lave brugervenlige kvalitetsprodukter, som følger moden og har et design i høj kvalitet. Denne cykelkurv er bestemt ingen undtagelse. Og med sit flotte look vil den få din cykel til at skille sig ud i mængden.

Vedligeholdelse
Cykelkurven kræver ingen særlig vedligeholdelse, men kan med fordel tørres over med en fugtig klud, hvis den skulle være blevet snavset. Sørg altid for at stramme alle skruer efter i ny og næ, så du er sikker på, at alt sidder, som det skal.valitetsniveau
Basil er det førende mærke inden for strålende og funktionelle cykeltilbehør og kendt for at lave brugervenlige kvalitetsprodukter, som følger moden og har et design i høj kvalitet. Denne bagagebærer er bestemt ingen undtagelse. Og med sit flotte look vil den få din cykel til at skille sig ud i mængden.

Vedligeholdelse
Bagagebæreren kræver ingen særlig vedligeholdelse, men kan med fordel tørres over med en fugtig klud, hvis den skulle være blevet snavset. Sørg altid for at stramme alle skruer efter i ny og næ, så du er sikker på, at alt sidder, som det skal.

EAN: 8715019111860

Ingen anmeldelser af dette produkt.
11186_A.pdf 1.63 mb