Atran Velo har lavet en sikker og praktisk cykelkurv til bagagebærer, så det bliver en god oplevelse, at have varer med sig på cyklen. Atran Velo har designet et såkaldt AVS-system til cykelkurven, så monteringen bliver nemt …
Læs mere
Vejl.: 299,00
DKK 201,75
På lager
Vi afsender i dag* Bestil inden kl. 19.00 (weekend 14.00)
Opnå gratis fragt Fri fragt*
ved 299,-
Spørgsmål? Ring på 39 40 31 31 eller skriv til info@cykelpartner.dk
'

Atran Velo har lavet en sikker og praktisk cykelkurv til bagagebærer, så det bliver en god oplevelse, at have varer med sig på cyklen. Atran Velo har designet et såkaldt AVS-system til cykelkurven, så monteringen bliver nemt og hurtigt. Kurven kan indeholde 22 liter, så der er plads til det meste.

Anvendelse
Cykelkurven er ideel til travle og praktiske person, der har brug for fleksibel og nem måde, til at have sine varer med sig. Kurven passer til bagagebærer med AVS-system. Hvis dette system ikke haves, kan en adapter tilkøbes.

Specifikationer

  • Farve: Sort
  • Indhold: 22 liter
  • Størrelse: 40 x 30 x 25 cm
  • Materiale: Stål
  • Integreret AVS system
  • Max belastning: 10 kg
  • Vægt: 1480 gram
  • Komfortabelt greb

Montering
Cykelkurven er fremstillet i et stærkt materiale, som sikrer kurven dens høje styrke. Den kan klare en belastning på op til 10 kg, og dertil er den rustfri, hvorfor du ikke behøver at tørre den af, hvis det har regnet, men du har cyklet. Endeligt kan kurven klikkes ud af bagagebæreret, hvis du skal have den med på indkøb.Cykelkurven er fremstillet i et stærkt materiale, som sikrer kurven dens høje styrke. Den kan klare en belastning på op til 10 kg, og dertil er den rustfri, hvorfor du ikke behøver at tørre den af, hvis det har regnet, men du har cyklet. Endeligt kan kurven klikkes ud af bagagebæreret, hvis du skal have den med på indkøb.
Montering af cykelkurven gøres nemt ved, at klikke den af og på bagagebærer, der er udstyret med AVS-system.

Kvalitetsniveau
Atran Velo har udviklet komponenter til cykler i mere end 80 år, og har derfor meget erfaring at trække på. Firmaet stræber efter den maksimale ergonomi, kvalitet og funktionalitet til kunden. Kunden kan derfor være tryg ved køb af produkter fra Atran Velo.

ykelkurven er fremstillet i et stærkt materiale, som sikrer kurven dens høje styrke. Den kan klare en belastning på op til 10 kg, og dertil er den rustfri, hvorfor du ikke behøver at tørre den af, hvis det har regnet, men du har cyklet. Endeligt kan kurven klikkes ud af bagagebæreret, hvis du skal have den med på in

Vedligeholdelse
Cykelkurven kræver ingen vedligeholdelse. Men den kan tørres over med en klud, hvis den er blevet beskidt eller er våd.

EAN: 7350006381973

Ingen anmeldelser af dette produkt.