Denne cykelkurv fra OnGear er designet til at blive monteret på dit cykelstyr. Kurven er lavet i et universelt snit, med stort rumindhold. Den har derfor rigeligt opbevaringsplads og er ideel til diverse hverdagsopgaver, som…
Læs mere
Vejl.: 149,00
DKK 109,00
På lager
Vi afsender i dag* Bestil inden kl. 19.00 (weekend 14.00)
Opnå gratis fragt Fri fragt*
ved 299,-
Spørgsmål? Ring på 39 40 31 31 eller skriv til info@cykelpartner.dk
'

Denne cykelkurv fra OnGear er designet til at blive monteret på dit cykelstyr. Kurven er lavet i et universelt snit, med stort rumindhold. Den har derfor rigeligt opbevaringsplads og er ideel til diverse hverdagsopgaver, som f.eks. transport af dagligvarer, tasker, sko og lignende. Der er også plads til skolebøger eller madpakke og drikkevarer mm. til en rask udflugt.

Anvendelse
OnGear har designet denne cykelkurv særligt til brug på voksencykler. Kurven er beregnet til at blive monteret over cyklens styr ved hjælp af det medfølgende beslag. Selve monteringen er nem og kan klares i en håndevending.

Specifikationer

  • Farve: Sølv
  • Mål: 35 x 18,5 x 26 cm.
  • Vægt: 1350 gram
  • Trådnet

Montering
Monteringen kommer hurtigt til at ske, hvis man benytter sig af de medfølgende komponenter. Klikbeslaget kommer hurtigt til at gøre underværker for en god af- og påmontering.

Kvalitetsniveau
Denne cykelkurv fra OnGear er lavet i solidt metal-net, den er nemt at betjene og kan rumme dine indkøb,  skolebøger eller andet der skal med på cyklen, når du f.eks. tager cyklen i skoven for en hyggelig picnic.

Vedligeholdelse
Denne cykelkurv kræver ingen særlig vedligeholdelse. Den skal blot tørres over med en fugtig klud, hvis den skulle blive snavset. Vi anbefaler at du ikke forsøger at tilpasse krogene ved at bøje dem, da det kan svække deres bæreevne.

EAN: 5712934012848

Ingen anmeldelser af dette produkt.