Her får du en smart cykelkurv fra OnGear, der er designet specifikt til brug på børnecykler i størrelsen 16" til 20". Kurven er lavet i et klassisk design, der med sin sorte farve passer til de fleste cyklers look. Kurven fas…
Læs mere
Vejl.: 69,00
DKK 69,00
På lager
Vi afsender i dag* Bestil inden kl. 19.00 (weekend 14.00)
Opnå gratis fragt Fri fragt*
ved 299,-
Spørgsmål? Ring på 39 40 31 31 eller skriv til info@cykelpartner.dk
'

Her får du en smart cykelkurv fra OnGear, der er designet specifikt til brug på børnecykler i størrelsen 16" til 20". Kurven er lavet i et klassisk design, der med sin sorte farve passer til de fleste cyklers look. Kurven fastmonteres foran på cyklen, hvor den kan bruges til at transportere f.eks. legetøj, skolebøger, madkasser samt de ting, dit barn finder på jeres udflugter, og gerne vil bringe med hjem.

Anvendelse
Det er nemt at montere denne cykelkurv foran på en børnecykel. Alle nødvendige beslag følger med til monteringen af kurven, der sidder solidt fast, når den er korrekt monteret på cyklen. Det klassiske design og den sorte farve passer til langt de fleste cykler, og vil helt sikkert blive et hit hos dit barn.

Specifikationer

  • Farve: Sort
  • Materiale: Trådnet
  • Dimensioner: 26x17x18 cm
  • Passer til børnecykler størrelse 16" og 20"

Montering
Denne kurv monteres ved hjælp af det medfølgende beslag foran på cyklen på forgaflen ved styrstammen. Hertil skal der anvendes en unbrakonøgle.

Kvalitetsniveau
Denne cykelkurv fra OnGear er lavet i solidt metal-net, den designet til at kunne klare vægten fra f.eks. skolebøger, madkasse og det legetøj dit barn måtte have med i kurven.

Vedligeholdelse
Denne cykelkurv kræver ingen særlig vedligeholdelse. Den skal blot tørres over med en fugtig klud, hvis den skulle blive snavset. Vi anbefaler, at du ikke forsøger at tilpasse det medfølgende beslag ved at bøje det.

EAN: 5712934013913

Ingen anmeldelser af dette produkt.