2 anmeldelser
Denne cykelkurv er uden monteringsbeslag og er en erstatningsvare hvis din nuværende kurv er beskadiget og hvor det kun er nødvendigt at udskifte selve kurven og dermed genanvende beslaget. Dermed kan du hurtigt igen komme i …
Læs mere
Vejl.: 89,00
DKK 89,00
På lager
Vi afsender i dag* Bestil inden kl. 19.00 (weekend 14.00)
Opnå gratis fragt Fri fragt*
ved 299,-
Spørgsmål? Ring på 39 40 31 31 eller skriv til info@cykelpartner.dk
'

Denne cykelkurv er uden monteringsbeslag og er en erstatningsvare hvis din nuværende kurv er beskadiget og hvor det kun er nødvendigt at udskifte selve kurven og dermed genanvende beslaget. Dermed kan du hurtigt igen komme i gang med at transportere og opbevare dine respektive sager.

Anvendelse
Cykelkurven passer til cykler med 26-28" (700 c) hjul. Kurven er forberedt til at montere en cykellygte fast på. Denne cykelkurv kan desuden ikke bruges på en cykel hvor der er affjedring i forgaflen.

Specifikationer

  • Farve: Sort
  • Højde: 35 cm
  • Indvendige mål i bund: 26x20 cm
  • Uden stiver og beslag

Montering
Kurven skal monteres foran på cyklen og fastgøres ved styrstammen og på et beslag der understøtter kurven og spændes fast ved forhjulets aksel. Beslag og skruer til montering følger ikke med denne kurv.

Kvalitetsniveau
Et stor og rummelig størrelse kombineret med et robust design, der kan beskytte mod stød og slag definerer i høj grad kvaliteten af denne cykelkurv.

Vedligeholdelse
En vedligeholdelse af denne cykelkurv kan ske ved, at man tørrer den over med en fugtig klud ved skidt  og snavs. Det kan desuden være ideelt, at man efterspænder møtrikkerne for at opnå en større stabilitet.

EAN: 5707865120397

18-03-2018
Det er en rigtig god kurv, den er bare lidt mindre end jeg troede
07-02-2018
Fin kurv til prisen.. Fantastisk hurtig levering 😉