OnGear leverer her en flot klassisk cykelkurv i pileflet, der passer perfekt til en børnecykel. Kurven har med sine 26 x 20 x 17 cm god plads til legetøj, madpakker eller ekstra tøj til udflugter, så dit barn altid kan have s…
Læs mere
Vejl.: 109,00
DKK 89,00
På lager
Vi afsender i dag* Bestil inden kl. 19.00 (weekend 14.00)
Opnå gratis fragt Fri fragt*
ved 299,-
Spørgsmål? Ring på 39 40 31 31 eller skriv til info@cykelpartner.dk
'

OnGear leverer her en flot klassisk cykelkurv i pileflet, der passer perfekt til en børnecykel. Kurven har med sine 26 x 20 x 17 cm god plads til legetøj, madpakker eller ekstra tøj til udflugter, så dit barn altid kan have sine favoritting med sig på cyklen. Der er også rigelig med plads til de ting der bliver fundet på udflugter, og bare må bringes med hjem.

Anvendelse
OnGears pileflet-cykelkurv er designet til at blive monteret på børnecykler i størrelse 20" eller 22". Du kan hurtigt og nemt montere kurven om styret ved hjælp af de medfølgende stropper. Kurvens fletværk er med til at give dit barns cykel et cool retro-look, og den vil helt sikkert blive sikkert blive populær.

Specifikationer

  • Materiale: Flettet pil
  • Størrelse: B 26 x H 20 x D 17 cm
  • Inklusiv stropper til montering på styr

Montering
De to læderstropper kan gøre montering nem således, at den kommer til at sidde robust og stabilt på dit barns cykel.

Kvalitetsniveau
Denne flotte cykelkurv er lavet i solidt flettet pil, hvilket giver et flot klassisk look til dit barns cykel. Som med andre OnGear-produkter får du her en vare hvor kvaliteten er i top og prisen i bund.

Vedligeholdelse
Du kan rengøre denne cykelkurv med en let fugtig klud. Anvend eventuel en mild sæbeopløsning, men benyt ingen børster eller andet udstyr der kan beskadige fletværket.

EAN: 5712934005673

Ingen anmeldelser af dette produkt.