Varenummer: OG0618212

OnGear - Fletkurv til front - Fastmonteret med beslag - Pileflet


.
189 DKK / STK
151,20 DKK ekskl. moms
 •  
 • En trendy flettet kurv i kunstigt pileflet (rattan) fra Atredo. I kurven er der god plads til f.eks. din taske, en dunk vand eller dine indkøb. Du slipper for at have uhåndterlige poser hængende uforsvarligt på styret eller bag på cyklen.

  Kurven er desuden nem at montere, og skal fastmonteres foran med det medfølgende beslag, der passer til styrstammer med 1" (25,4mm) forgaffel. Ønsker du at montere kurven på en styrstamme med 1 1/8" forgaffel (28,6mm), bør du tilkøbe et ekstra beslag. Du finder beslaget i de anbefalede/relaterede produkter til denne vare.

  Anvendelse
  Denne flotte fletkurv fra Atredo monteres foran på din cykel. Her bliver den spændt sikkert og forsvarligt fast på en måde, der giver cyklen god stabilitet mens du cykler. Ideel til transport af indkøb, skolebøger mm.

  Specifikationer

  • Materiale: Kunst-bast (pileflet)
  • Passer til 26"/27"/28"
  • Medfølgende beslag i 1"

  Montering
  En montering af denne kan nemt foregå, da man blot skal benytte sig af de medfølgende komponenter og en unbrakonøgle til selve monteringen.

  Kvalitetsniveau
  Atredo er husets eget mærke, der leverer produkter af god kvalitet til en overkommelig pris.

  Vedligeholdelse
  Vedligeholdelsen kan blot ske ved, at man tørrer kurven over med en fugtig klud ved skidt og snavs. Det kan desuden være ideelt, at man bruger tid på at efterspænde møtrikkerne for en ordentlig stabilitet.

 • Brand OnGear
  Produkt Cykelkurv
  Aftagelig Nej
  EAN 5712934005741