2 anmeldelser
Basil præsenterer en smart og funktionel cykelkurv til montering foran på din cykel. Cykelkurven er konstrueret i flot Rattan naturflet, hvilket også giver kurven et professionelt finish. Den alsidige kurv kan benyttes til ma…
Læs mere
Vejl.: 299,00
DKK 239,00
På lager
Vi afsender i dag* Bestil inden kl. 19.00 (weekend 14.00)
Opnå gratis fragt Fri fragt*
ved 299,-
Spørgsmål? Ring på 39 40 31 31 eller skriv til info@cykelpartner.dk
'

Basil præsenterer en smart og funktionel cykelkurv til montering foran på din cykel. Cykelkurven er konstrueret i flot Rattan naturflet, hvilket også giver kurven et professionelt finish. Den alsidige kurv kan benyttes til mange forskellige ting, hvor transport og opbevaring af din bagage spiller ind. Cykelkurven kan desuden også tages af din cykel, hvor den nemt kan fungere som en "almindelig" kurv.

Anvendelse
Denne Detroit cykelkurv fra Basil åbner op for mange muligheder i forholdt til benyttelse, og giver også et stilrent udseende til din cykel. Cykelkurven er lavet i en sikker og kompakt størrelse således, at den ikke kommer til at falde af ved kørsel. Kurven monteres let på styret, hvor den kan opbevare og transportere dine ting.

Specifikationer

  • Model: Detroit
  • Farve: Brun
  • Materiale: Rattan
  • Størrelse: 39 x 27 x 22 cm
  • Nem at montere
  • Kan løftes af og tages med på indkøb
  • Dobbelt kroge
  • Med hank

Montering
Montering på styret sker hurtigt med den medfølgende hank, hvor cykelkurven blot kan hvile på styret.

Kvalitetsniveau
Basil leverer optimerende produkter i et bredt udvalg, der kan hjælpe brugeren med alle sine mangler i cyklens hverdag. Dette har givet dem et verdensomspændende salg, hvor komfort og funktionalitet i produkterne har ført dem frem. Kunden kan derfor være tryg ved køb af produkter fra Basil.

Vedligeholdelse
Denne cykelkurv kræver ingen stor vedligeholdelse, men kan med fordel tørres over med en fugtig klud ved skidt og snavs.

EAN: 8715019150210

14-06-2019
varen var som den var beskrevet så jeg er tilfreds med varen
12-04-2019
god kvalitet