Smart KlickFix hundetaske til montering på cyklens styr, hvor du kan have dit kæledyr med ud at cykle. Bemærk at vægten maksimalt må være 7 kg. på din hund eller anden kæledyr. Cykelkurven kan stå åben, så dit kæledyr kan føl…
Læs mere
Vejl.: 849,00
DKK 639,00
På lager
Vi afsender i dag* Bestil inden kl. 19.00 (weekend 14.00)
Varen er fragtfri Fri fragt*
ved 499,-
Spørgsmål? Ring på 39 40 31 31 eller skriv til info@cykelpartner.dk
'

Smart KlickFix hundetaske til montering på cyklens styr, hvor du kan have dit kæledyr med ud at cykle. Bemærk at vægten maksimalt må være 7 kg. på din hund eller anden kæledyr. Cykelkurven kan stå åben, så dit kæledyr kan følge med på køreturen. Det er også muligt, at bruge tasken til andre gøremål og den kan lukkes fuldstændig, hvor dette er mest praktisk. I taskens topdel er der et regn dækken som kan dække det åbne stykke i hver side af tasken. Denne del er er gemt i hver side af toppen og tages frem ved blot af åbne lynlåsen. Regndækkene kan knappes fast i hver side af tasken. Tasken er forsynet med bærehank og reflekser. Der er 2 udvendige praktiske net lommer samt en lukket lomme med lynlås. 

Anvendelse
Denne Klickfix taske er udviklet med henblik til transport af kæledyr. Cykelkurvens top kan stå åben, så dit kæledyr kan følge med i hvad der sker. Cykeltasken kan dog også anvendes til andre formål.

Specifikationer

  • Farve: Grå
  • Indhold: 24 liter
  • Belastning: 7 kg.
  • Vægt: 1350 gram
  • Reflekterende detaljer
  • Foldbar taske
  • Bærehank
  • Inkl. regnslag
  • Netlommer
  • Obs. Adapter til montering skal købes separat

Montering
Tasken bæres af en kraftig stål bøjle som med et hurtigt klik monteres fast til adapteren på styret eller på cyklens sadelpind. Husk at tilkøbe adapter til montering, da denne ikke følger med varen.

Kvalitetsniveau
Doggy kurven er en hundetaske, hvor der er tænkt på det meste. Tasken er udstyret med en bærehank, så du let kan tage dit kæledyr med dig, når du forlader cyklen. Ved blot et tryk på styradapteren kan tasken nemt af- og påmonteres. Der medfølger et regnslag til tasken, som der let kan findes frem og knappes fast i hver side. På taskens front er der påsyet et reflekterende logo samt en refleks ved taskens bund. Dette øger dine chancer for at kunne blive set i trafikken.

Vedligeholdelse
Denne hundetaske kan vaskes udvendigt og indvendigt med vand og en mild sæbe.

EAN: 4030572002221

23-09-2019
Min hund havde en dejlig tur søndag i det flotte vejr. Hun sidder fint i kurven.
09-04-2019
07-03-2018
Hurtig og nem bestilling og lynhurtig levering.
14-05-2015
Virkelig flot taske til min hund Opfylder alle mine krav optimal Alle pengene værd
29-07-2014
super glad for den
20-09-2013
Da det er en gave og fødselaren først har fødselsdag den 031013. I må gerne prøve igen efter denne dag.
12-05-2013
Jeg er meget glad for tasken og syntes den er gennemført med mange små detaljer. Monteringsdelene var lette at montere med udførlig brugsanvisning.