Her får du en smart sort cykelkurv fra OnGear til montering på langs af din cykels bagagebærer. Cykelkurven er velegnet til blandt andet transport af skoletasker og indkøbsposer. Fordi kurven vender på langs af bagagebæreren…
Læs mere
Vejl.: 149,00
DKK 109,00
På lager
Vi afsender i dag* Bestil inden kl. 19.00 (weekend 14.00)
Opnå gratis fragt Fri fragt*
ved 299,-
Spørgsmål? Ring på 39 40 31 31 eller skriv til info@cykelpartner.dk
'

Her får du en smart sort cykelkurv fra OnGear til montering på langs af din cykels bagagebærer. Cykelkurven er velegnet til blandt andet transport af skoletasker og indkøbsposer. Fordi kurven vender på langs af bagagebæreren er cyklen nemmere at få ud og ind af et cykelstativ, da den fylder mindre i bredden. Samtidig undgår du, at en side bliver tungere end den anden, hvilket giver bedre stabilitet og kontrol over cyklen.

Anvendelse
Denne cykelkurv fra OnGear er designet til at blive fastmonteret på din bagagebærer. Den er derfor bedre sikret mod tyveri. Kurven er blot 34cm bred, men tilgengæld lang nok til at du kan have plads til f.eks. skoletaske eller indkøb i den. Alle nødvendige beslag følger naturligvis med cykelkurven.

Specifikationer

  • Materiale: Trådnet i stål som er lakeret.
  • Kurven er skrå i det forreste stykke som vender ind mod sadlen. Dette gør, at kurvens rumfang er betydeligt større. 
  • Vægt ca. 740 gram
  • Farve: Sort
  • Størrelse: 42 x 34 x 25 cm

Montering
Monteringen af denne kan ske med hjælp af de medfølgende beslag og møtrikker, der kan fæstnes vha. en unbrakonøgle.

Kvalitetsniveau
OnGear leverer endnu engang god kvalitet til en yderst favorabel pris. Denne cykelkurv er lavet af solidt trådnet i lakeret stål. Den er designet, så den skråner ind under sædet for at give dig ekstra rumfang.

Vedligeholdelse
Vedligeholdelsen kræver ikke megen af brugeren, men kan være god og tørre den over med en fugtig klud ved skidt og snavs. Det kan desuden være en ide, at man efterspænder møtrikkerne for en større stabilitet.

EAN: 5712934005734

Ingen anmeldelser af dette produkt.