Når dit barn skal på udflugter på sin cykel, er der ofte behov for at kunne tage lidt ekstra ting med. Hvad end det er en bamse, et stykke legetøj eller en ekstra madpakke. Derfor leverer OnGear denne smarte lille cykelkurv i…
Læs mere
Vejl.: 69,00
DKK 69,00
På lager
Vi afsender i dag* Bestil inden kl. 19.00 (weekend 14.00)
Opnå gratis fragt Fri fragt*
ved 299,-
Spørgsmål? Ring på 39 40 31 31 eller skriv til info@cykelpartner.dk
'

Når dit barn skal på udflugter på sin cykel, er der ofte behov for at kunne tage lidt ekstra ting med. Hvad end det er en bamse, et stykke legetøj eller en ekstra madpakke. Derfor leverer OnGear denne smarte lille cykelkurv i flet til dit barns cykel. Kurven måler 23 x 17 x 15 cm, så der er god plads til de ting dit barn har brug for på udflugter, eller de ting det finder på vejen og gerne vil bringe med hjem.

Anvendelse
Du kan montere denne fikse lille fletkurv i pil fra OnGear på børnecykler i størrelserne 12", 16" og 18" og er også perfekt som flet kurv på løbecykler. Kurven monteres nemt og uden besvær ved hjælp af de medfølgende stropper.

Specifikationer

  • Materiale: Flettet pil
  • Størrelse: B23 x D17 x H15 cm
  • Inklusiv stropper til montering på styr

Montering
De medfølgende stropper i læder kommer til at gøre det nemt, at skulle montere denne lille, flotte cykelkurv i pil.

Kvalitetsniveau
Denne flotte cykelkurv er lavet i solidt flettet pil, hvilket giver et flot klassisk look til dit barns cykel. Som med andre produkter fra OnGear, får du høj kvalitet for en utrolig lav pris.

Vedligeholdelse
Du kan rengøre denne cykelkurv med en let fugtig klud. Anvend eventuel en mild sæbeopløsning, men benyt ingen børster eller andet udstyr der kan beskadige fletværket.

EAN: 5712934012787

Ingen anmeldelser af dette produkt.