Varenummer: 1754-41L

Atran Velo - Daily - Cykelkurv til bag - AVS system - 28 liter - Max 10 kg - Sort


.
238 DKK / STK
190,40 DKK ekskl. moms
 •  
 • Atran Velo Daily sætter høje standarder for en funktionel og praktisk cykelkurv, der både kan fungere på cyklen og inde i supermarkedet. Cykelkurven er med det indbyggede AVS-system, der gør det muligt at på - og afmontere cykelkurven nemt. Cykelkurven har en størrelse på 28 liter, og kan klare en maksimal belastning på op til 10 kg. Cykelkurven har desuden en indbygget hank, så den også kan benyttes ved siden af cyklen.

  Anvendelse
  Daily fra Atran Velo præsenterer en fleksibel og funktionel cykelkurv, der kan gøre indkøbsturen nem for dig. Cykelkurven er nem at anvende, da den er med det indbyggede AVS-system, så kurven blot kan klikkes på og af bagagebæreren. For at dette skal kunne lade sig gøre, skal bagagebæreren også have AVS. Hvis dette ikke er tilfældet, kan en adapter tilkøbes.

  Specifikationer

  • Farve: Sort
  • Indhold: 28 liter
  • Størrelse: B50 x L32 x H20 cm
  • Materiale: Stål
  • Integreret AVS system
  • Max belastning: 10 kg
  • Vægt: 1780 gram
  • Komfortabelt greb

  Montering
  Monteringen af denne kan ske ved, at man monterer cykelkurven på et AVS-system. Dette skal være formonteret på din bagagebærer, hvilket ellers kan tilkøbes i form af en adapter.

  Kvalitetsniveau
  Cykelkurven er fremstillet i et stærkt materiale, som sikrer kurven dens høje styrke. Den kan klare en belastning på op til 10 kg, og dertil er den rustfri, hvorfor du ikke behøver at tørre den af, hvis det har regnet, men du har cyklet. Endeligt kan kurven klikkes ud af bagagebæreret, hvis du skal have den med på indkøb.Cykelkurven er fremstillet i et stærkt materiale, som sikrer kurven dens høje styrke. Den kan klare en belastning på op til 10 kg, og dertil er den rustfri, hvorfor du ikke behøver at tørre den af, hvis det har regnet, men du har cyklet. Endeligt kan kurven klikkes ud af bagagebæreret, hvis du skal have den med på indkøb.
  Cykelkurven er fremstillet i stål, som er et stærkt materiale, som sikrer kurvens høje styrke. Den kan klare en belastning på op til 10 kg. Endeligt har kurven Atrans smarte og praktiske AVS system, som gør det nemt at klikke kurven af og på, hvis du skal have den med på dagligvareindkøb. Atran er desuden kendte for deres høje kvalitet, hvor slidstærke og holdbare materialer altid bliver brugt.

  ykelkurven er fremstillet i et stærkt materiale, som sikrer kurven dens høje styrke. Den kan klare en belastning på op til 10 kg, og dertil er den rustfri, hvorfor du ikke behøver at tørre den af, hvis det har regnet, men du har cyklet. Endeligt kan kurven klikkes ud af bagagebæreret, hvis du skal have den med på in

  Vedligeholdelse
  Cykelkurven kræver ingen vedligeholdelse, hvor du blot kan tørre den over med en klud, hvis den er blevet beskidt eller er våd.

 • Brand Atran
  Produkt Cykelkurv
  Aftagelig True
  Monteringssystem AVS
  EAN 7350006381980