Med sit flotte, stilrene look og en bæreevne på 10 kg gør denne Cento-cykelkurv fra Basil det nemt at medbringe skoletasker og indkøbsposer på din cykel. Fordi kurven er monteret på langs af din bagagebærer, stikker den ikke …
Læs mere
Vejl.: 199,00
DKK 179,00
På lager
Vi afsender i dag* Bestil inden kl. 19.00 (weekend 14.00)
Opnå gratis fragt Fri fragt*
ved 299,-
Spørgsmål? Ring på 39 40 31 31 eller skriv til info@cykelpartner.dk
'

Med sit flotte, stilrene look og en bæreevne på 10 kg gør denne Cento-cykelkurv fra Basil det nemt at medbringe skoletasker og indkøbsposer på din cykel. Fordi kurven er monteret på langs af din bagagebærer, stikker den ikke langt ud, så du har nemmere ved at få cyklen ud af og ind i et cykelstativ eller andre steder, hvor der står mange cykler på et lille område. Som en ekstra bonus bliver cyklen lettere at balancere, selv når kurven er fyldt.

Anvendelse
Det er nemt at montere Cento-cykelkurven fra Basil på din cykels bagagebærer. Alle de nødvendige beslag medfølger naturligvis, og når kurven er blevet monteret korrekt og forsvarligt er risikoen for eventuelt brugstyveri minimeret. Kurvens kanter er designet så de skråner og gør det lettere for dig at stige af og på cyklen.

 

Specifikationer:

  • Farve: Hvid
  • Mål i bunden: 31,5x21,5cm
  • Mål i toppen: 36x26x18cm
  • Cykelkurv til bag
  • Materiale: Stål
  • Lakeret trådnet
  • Max 10 kg
  • Beslag medfølger
  • Vægt: ca. 1320 gram

Montering
Monteringen af denne kan blot ske ved, at man benytter sig af de medfølgende beslag og komponenter således, at det kan ske under optimale forhold.

Kvalitetsniveau
Basil er det førende mærke inden for strålende og funktionelle cykeltilbehør og kendt for at lave brugervenlige kvalitetsprodukter, som følger moden og har et design i høj kvalitet. Denne cykelkurv er bestemt ingen undtagelse. Og med sit flotte look vil den få din cykel til at skille sig ud i mængden.

Vedligeholdelse
Cykelkurven kræver ingen særlig vedligeholdelse, men kan med fordel tørres over med en fugtig klud, hvis den skulle være blevet snavset. Sørg altid for at stramme alle skruer efter i ny og næ, så du er sikker på, at alt sidder, som det skal.

EAN: 8715019111846

Ingen anmeldelser af dette produkt.
11186_A.pdf 1.63 mb