5 anmeldelser
Med denne bagageboks fra Polisport får du en bagageboks, der både er vind- og vandtæt, og således har du mulighed for at sikre din cykelhjelm samt andre mindre genstande, når du forlader cyklen eller på cykelturen. Boksen er …
Læs mere
Vejl.: 299,00
DKK 249,00
På lager
Vi afsender i dag* Bestil inden kl. 19.00 (weekend 14.00)
Opnå gratis fragt Fri fragt*
ved 299,-
Spørgsmål? Ring på 39 40 31 31 eller skriv til info@cykelpartner.dk
'

Med denne bagageboks fra Polisport får du en bagageboks, der både er vind- og vandtæt, og således har du mulighed for at sikre din cykelhjelm samt andre mindre genstande, når du forlader cyklen eller på cykelturen. Boksen er let at påmontere, da du blot klikker den fast på den medfølgende plade. Du skal dog være opmærksom på at denne plade skal monteres på bagagebæreren, og når først dette er gjort, så kan bagageboksen let af- og påmonteres.

Anvendelse
Bagageboksen kan anvendes til stort set alle cykler herunder også el-cykler, dog skal der være en bagagebærer monteret, før denne bagageboks kan anvendes. Der medfølger nødvendigt beslag til førstegangs montering.

Specifikationer

  • Polisport
  • Materiale: Hård plast
  • Boksen er med lås og der medfølger 2 stk. nøgler
  • Leveres inklusive beslag som anvendes til fastgørelse
  • Rumindhold: 11 liter
  • Længde: 32 cm
  • Bredde: 23 cm
  • Højde: 17,5 cm
  • Vægt: 1230 gram

Montering
Bagageboksen monteres fast med de medfølgende beslag, som fastgøres til cyklens bagagebærer. Der skal anvendes en stjerneskruetrækker samt en 8 mm. ringgaffelnøgle for at samle og fastgøre beslaget.

Kvalitetsniveau
Bagageboksen er udviklet af Polisport, som er kendt for deres høje kvalitetsniveau og pålidelige produkter. Den leveres med lås, og dermed kan du sikre dine genstande yderligere.

Vedligeholdelse
Låsen bør smøres med jævne mellemrum eller minimum hver 3. måned. Der skal anvendes en låseolie eller et korrosionsbeskyttelses smøremiddel.

EAN: 5604415027215

04-09-2019
Super godt
16-07-2019
Fin kasse til prisen. Men kan ikke se hvordan den passer på en elcykel, men den kunne stripses.
11-12-2018
Det burde fremgå af varens beskrivelse at boxen kan fjernes fra cyklen af enhver uden nøgle eller værktøj. Der kan også vedlægges en beskrivelse af hvordan den kan tyverisikres ved at bore 2 stk 6mm huller i bunden præcis over 2 boltehuller i monteringspladen. I hullerne monteres håndvenlige 6 x 20 mm bolte som fjernes hvis boxen skal medtages. Hurtig levering.
14-08-2018
Rigtig fin bagage boks til at undgå tyveri, dog manglede der en møtrik til montering (fabrikant fejl) og den er en smule besværlig at låse hvis boksen er fyldt, da låsen kan støde imod indholdet i boksen. Men den gør sit arbejde og forhindre tyveri af min taske imens jeg cykler.
18-01-2018
Helt fin kasse med god lås, men fastgørelses metoden er ikke god, kan ikke sidde fast på forkromet bagagebærer, ligesom kassen "rumler" under kørsel. Jeg beholder kassen, da jeg selv har ændret fastgørelses metoden, og lagt filt til at tage rumlen fra kassen.