2 anmeldelser
Med denne cykelkurv Fra Brooks får du en prisvindende kurv i topkvalitet og et stilrent design. Cykelkurven er lavet af en aluminiums ramme med en bund af træ og bærehank med et håndtag af læder. Med til kurven følger et Klic…
Læs mere
Vejl.: 1449,00
DKK 1.449,00
På lager
Vi afsender i dag* Bestil inden kl. 19.00 (weekend 14.00)
Varen er fragtfri Fri fragt*
ved 499,-
Spørgsmål? Ring på 39 40 31 31 eller skriv til info@cykelpartner.dk
'

Med denne cykelkurv Fra Brooks får du en prisvindende kurv i topkvalitet og et stilrent design. Cykelkurven er lavet af en aluminiums ramme med en bund af træ og bærehank med et håndtag af læder. Med til kurven følger et Klickfix beslag som spændes på styret. (u/nøgle) Dette gør at kurven hurtigt og nemt kan klikkes af og på styret.

Anvendelse
Denne smarte cykelkurv fra Brooks kan gøre det nemt at transportere og opbevare sine ting og sager, og så endda på en smart og stilren måde. Cykelkurven kan benyttes på de fleste cykler, hvor den vil være et perfekt supplement til cykelturen.

Specifikationer

  • Max belastning: 7 Kg
  • Volume: 25 L
  • Vægt: 1150
  • Mål: 37 cm(bredde) x 25 cm(længde) x 25 cm(højde)
  • Inkl. klickfix beslag

Montering
Ved køb af denne cykelkurv medfølger et beslag fra KLICKfix, der nemt kan monteres uden brug af en unbrakonøgle. Dermed kan man nemt og komfortabelt på- og afmontere denne cykelkurv.

Kvalitetsniveau
Brooks har udmærket sig som mærke ved, at kombinere stilrene designs med yderst funktionelle produkter. Dette giver kunden gode virkemidler og forudsætninger for, at have det lækreste udstyr til sin cykel. Firmaet har fået en solid plads på markedet ude fra dette, hvor de har givet tilfredsstillelse til talrige kunder. Kunden kan derfor være tryg ved køb af produkter fra Brooks.

Vedligeholdelse
En vedligeholdelse kan blot indeholde, at man tørrer cykelkurven over med en fugtig klud ved skidt og snavs. Det kan desuden være en ide, at man efterspænder beslaget for en ordentlig stabilitet.

EAN: 8021890569790

20-04-2019
Sjusket samlet med skæve mellemrum mellem brædderne i bunden. Ret skuffet.
26-03-2018
Dårlig cykelkurv! Går i stykker i svejsningerne. Jeg er på nummer to kurv anskaffet juli 2017, og den er gået i stykker præcis samme sted som den første, som dog holdt noget længere. Jeg bruger kurven til min håndtaske, men den kan tilsyneladende ikke holde til at hænge i ClickFix, som den er købt til. Grunden til den ene stjerne er designet, som er flot. Men hvad nytter det. Køb en cykelkurv, der kan holde til formålet.