1 anmeldelser
Er du træt af tunge indkøbsposer, og har du besvær med at have plads til alt din opmagasinering på cyklen, så der denne Roland Cykelanhænger det ideelle valg for dig. Med denne Roland hænger, får du en alsidig anhænger, som n…
Læs mere
Vejl.: 1399,00
DKK 1.399,00
På lager
Vi afsender i dag* Bestil inden kl. 19.00 (weekend 14.00)
Opnå gratis fragt Fri fragt*
ved 299,-
Spørgsmål? Ring på 39 40 31 31 eller skriv til info@cykelpartner.dk
'

Er du træt af tunge indkøbsposer, og har du besvær med at have plads til alt din opmagasinering på cyklen, så der denne Roland Cykelanhænger det ideelle valg for dig. Med denne Roland hænger, får du en alsidig anhænger, som nemt kan monteres på din cykel, men som også kan anvendes, når du er på gåben. Cykelanhængeren har mange anvendelsesmuligheder og den rummer helt op til 60 liter.

Anvendelse
Roland Cykelanhængeren er til dig, der ikke har nok plads i cykeltaskerne. Ønsker du ekstra plads til opbevaring, så er denne anhænger yderst idéel. Anhængeren kan spændes på alle cykler ved hjælp af et gennemgående sadelrørsbeslag. Den kan laste op til 40 kg. når den hænger på cyklen, og 50 kg. hvis du vælger at gå med den i hånden. Cykelanhængeren er særdeles velegnet daglig transport af eksempelvis dagligvarer, yderlige kan den også anvendes i haven for at lette havearbejdet.

Specifikationer

  • Mål på kassen: 60 x 40 x 32,5 cm.
  • Bæreevne på cykel: 40 kg.
  • Bæreevne som vogn: 50 kg.
  • Egenvægt: 10 kg.
  • Rumindhold: 60 liter
  • Lufthjul
  • 12" hjul med kuglelejer

Kvalitetsniveau
Denne Roland Cykelanhænger skal monteres ved sadelpinden/sadelklampen. Du skal bemærke at sadelrørsbeslaget skal være med gennemgående bolt, for at kunne montere koblingsbeslaget til anhængeren; hvis man ikke har denne del, er det nødvendigt at anskaffe den separat. Cykelanhængeren er med 12" hjul samt ramme udført i stål. Medfølgende er kobling til selve cyklen, og alt er komplet, så du kan montere den straks og suse afsted.

Vedligeholdelse
Vi anbefaler at man smører sin cykelanhænger i syrefrit olie efter behov, samt at man pumper dækkene som anvist. Ydermere er det en god idé at vaske anhængeren, når den har været udsat for beskidt terræn; efter vask er det en god idé at smøre anhængeren nok engang.

 

EAN: 4032191378671

12-12-2017