Med Klickfix Reisenthel får du en utroligt rummelig cykeltaske, hvor du har plads til hele 15 liter oppakning, indkøb eller lignende. Cykeltasken kan fås i en række flotte kombinationer af farver og m…
Læs mere
Vejl.: 599,00
DKK 499,00
Ikke på lager
OBS: Forventet levering: Leveringstid ukendt
(Grundet øget global efterspørgsel oplever vi desværre leveringsudfordringer hos flere af de store producenter)
Få mail ved hjemkomst
Vi afsender i dag* Bestil inden kl. 19.00 (weekend 14.00)
Prismatch Prismatch på alle varer
Varen er fragtfri Fri fragt*
ved 299,-
'

Med Klickfix Reisenthel får du en utroligt rummelig cykeltaske, hvor du har plads til hele 15 liter oppakning, indkøb eller lignende. Cykeltasken kan fås i en række flotte kombinationer af farver og mønstre, så der er noget for enhver smag. Denne stribede version henvender sig til den hippe og modebevidste cyklist. Når cykeltasken er fyldt, kan du snørre den sammen og lukke den i toppen. Så er du sikker på at dine ting bliver hvor de skal.

Anvendelse
Klickfix Reisenthel er en både holdbar og yderst funktionel cykeltaske. Den kommer med et beslag, der gør det muligt for dig at af- og påmontere tasken på din cykel i en fart. Så kan du hurtigt tage tasken af eller på, når du skal et smut ind til byen for at shoppe eller handle ind.

Specifikationer

  • Farve: Stribet
  • Indhold: 15 liter
  • Størrelse: 35 x 28 x 26
  • Maks belastning: 5 kg
  • Bærehank
  • Afstivet bund
  • Obs. Styradapteren skal købes separat

Montering
En styradapter er essentiel for en eventuel montering således, at man nemt og komfortabelt kan af- og påmontere cykeltasken.

Kvalitetsniveau
Denne Klickfix cykeltaske er fremstillet i stærke materialer, hvortil bunden er afstivet. Dette gør den meget solid og stærk, så du kan fylde den op med diverse indkøbsposer og andre ejendele. Cykeltasken kan tåle en maksimal belastning på 5 kg. Dertil kan den lukkes i toppen, så dine varer ikke falder ud, når du cykler.

Vedligeholdelse
Cykeltasken er nærmest vedligeholdelsesfri, hvor du nemt kan tørre den over med en våd klud, hvis den skulle være blevet beskidt.

EAN: 4030572104512

Ingen anmeldelser af dette produkt.