Sigmas iD.GO pulsur er perfekt til dig der lige er startet med at træne. Til en overkommelig pris får du et ur der præcist måler din hjertefrekvens, samtidig med at du kan bruge det som stopur. iD.GO er designet med en stor s…
Læs mere
Vejl.: 399,00
DKK 399,00
På lager
Vi afsender i dag* Bestil inden kl. 19.00 (weekend 14.00)
Opnå gratis fragt Fri fragt*
ved 299,-
Spørgsmål? Ring på 39 40 31 31 eller skriv til info@cykelpartner.dk
'

Sigmas iD.GO pulsur er perfekt til dig der lige er startet med at træne. Til en overkommelig pris får du et ur der præcist måler din hjertefrekvens, samtidig med at du kan bruge det som stopur. iD.GO er designet med en stor skærm i et relativt lille ur, så alle dine informationer er tilgængelig hele tiden. Så skal du kun koncentrere dig om at løbe og cykle, fremfor at tænke på at skifte mellem indstillinger på uret.

Anvendelse
Uret er lavet til at kunne klare at være nedsænket i vand af 1 meters dybde i op til 30 minutter, forudsat, at man ikke trykker på dets knap. Det medfølgende brystbælte kan også benyttes hvis du løber på løbebånd eller benytter andre cardio-enheder.
Cykelpartner og Sigma anbefaler ikke, at du benytter pulsuret i frostgrader, da det kun er blevet testet til brug ved 1-55 grader celsius.

Montering
Bliver det nødvendigt at udskifte urets batteri, kan det let gøres ved hjælp af en lille skruetrækker.

Specifikationer

  • Farve: Lilla
  • Størrelse: 32,7mm X 41,2 mm X 12,3 mm
  • Vandtæthed: IPX7 eller 3 ATM
  • Gennemsnitlig batterilevetid: 2 år.

Kvalitetsniveau
Her får du et godt puls-ur til prisen. Sigma iD.GO er perfekt til dig der ikke har brug for alt for mange smart-funktioner, men bare gerne vil have et solidt produkt der virker til en rimelig pris.

Vedligeholdelse
Sigmas iD.GO pulsur er vandtæt og kan derfor med fordel tørres af med en opvredet våd klud. Sørg for at holde sensorerne rene for snavs på denne måde, da de ellers kan have svært ved at afmåle korrekt.

EAN: 4016224245109

Ingen anmeldelser af dette produkt.